Libnet.ro
UNICEF

11:16

Dan Barna, despre USR-PLUS: Obiectivul va fi sa ajungem la o fuziune, pentru ca e greu sa guvernezi pe bucatele

Adevărul Adevărul,
Dan Barna, despre USR-PLUS: Obiectivul va fi sa ajungem la o fuziune, pentru ca e greu sa guvernezi pe bucatele

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca obiectivul aliantei politice USR-PLUS este de a ajunge la o fuziune, intr-un timp mai scurt sau mai lung, pentru ca este greu sa guvernezi pe bucatele. Barna spune ca a fost desemnat candidatul Aliantei pentru Presedintie pentru ca are un potential mai mare de crestere decat Dacian Ciolos. continuă pe Adevărul

Cosette Chichirau candideaza impotriva lui Dan Barna pentru sefia USR: Nu avem nevoie de cultul personalitatii

Proaspat intrat in cursa pentru alegerile prezidentiale de la finalul anului, Dan Barna are parte de concurenta serioasa pentru a obtine un nou mandat in fruntea USR. Deputatul de Iasi, Cosette Chichirau si-a.

Dan Barna: Pentru domnul Ponta, orice mutare are un risc foarte mare. Daca se ia de brateta cu doamna Dancila devine un politician de pluton, marginal

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca pentru Victor Ponta orice mutare politica are un risc foarte mare. Daca se intoarce la PSD si se ia de brateta cu doamna Dancila, devine un politician de pluton, marginal, a spus Barna.

VIDEO Dan Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Miza reala este ca Romania sa se schimbe. Avem o revolutie neterminata

Dan Barna a inceput miercuri strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie, din partea Aliantei USR-PLUS. Dacian Ciolos, mesaj in ziua in care Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru Cotroceni: Nu va fi nici presedinte-jucator, nici presedinte-spectator.

DAN BARNA: Klaus Iohannis reprezinta vechea clasa politica care a adus Romania aici

Presedintele USR, Dan Barna, a afirmat, miercuri seara, ca daca el ar fi fost presedintele Rominiei, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat, pentru ca acolo nu a fost vorba despre greseala unui om, ci despre o problema de sistem, iar masurile care trebuie luate trebuie sa modifice modul de a gandi.

Pavel Popescu (PNL), despre Dan Barna: Omul e mincinos sau nebun? Liberalul propune campania fara nebuni in functii publice

Deputatul PNL Pavel Popescu il taxeaza pe liderul USR, Dan Barna, dupa ce acesta din urma a afirmat aseara ca daca era presedinele tarii nu s-ar fi intamplat tragedia de la Caracal. Decideti voi: omul e mincinos sau nebun?, intreaba retoric liberalul si aminteste de o propunere legislativa a acestuia, faranebuni, care prevede ca pentru inregistrarea la un scrutin electoral candidatul sa fie nevoit sa prezinte un aviz psihologic.

VIDEO Dan Barna, clarificari despre afirmatia ca daca ar fi fost presedinte nu s-ar fi intamplat cazul Caracal: A fost scoasa din context

Dan Barna aduce clarificari pe Facebook in urma controverselor generate de afirmatia potrivit careia daca el ar fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Liderul USR sustine ca declaratia sa a fost scoasa din context si incearca sa explice ca nu crede ca daca ar fi presedinte nu s-ar mai intampla nicio nenorocire in Romania, dar crede ca presedintele, care conduce CSAT, se poate asigura ca institutiile care se ocupa de siguranta publica a cetatenilor functioneaza cum trebuie.

Liberalii il ignora pe Dan Barna. Ce a raspuns Raluca Turcan cand a fost intrebata despre criticile aduse presedintelui Iohannis de catre prezidentiabilul USR-PLUS (VIDEO)

Deputatul Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, a refuzat sa comenteze criticile adresate de Dan Barna catre presedintele Iohannis, in contextul in care candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din.

Oreste Teodorescu, despre Dan Barna dupa declaratia privind tragedia din Caracal: Parca purtati treningul lui Codrin Stefanescu si pantofii cu lac alb ai lui Serban Nicolae

Oreste Teodorescu l-a criticat dur pe Dan Barna, dupa ce prezidentiabilul USR-PLUS a afirmat ca ii place sa creada ca, daca ar fi fost el presedinte, tragedia de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Detalii AICI).

Dan Barna: Daca eram presedinte, poate ca drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Daca ajung la Cotroceni, voi forta anticipatele Ce spune despre refuzul de a intra la guvernare

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din finalul anului, sustine ca probabil ar fi avut o reactie mai rapida in cazul tragediei din Caracal, daca ar fi fost presedinte, si ar fi convocat cu.

BARNA, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: in logica Guvernului prioritatile sunt pensiile speciale

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca rectificarea bugetara propusa de Viorica Dancila si Eugen Teodorovici este ridicola si ingroapa Romania. Candidatul Aliantei 2020 la alegerile prezidentiale sustine ca prioritatile Guvernului sunt pensiile speciale, ingrasarea baronilor locali prin PNDL si amnistierea fiscala a unor parveniti care si-au umflat conturile prin afaceri frauduloase.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )