Libnet.ro
UNICEF

21:00

Daniel Funeriu, critici dure pentru liderul PLUS in scandalul din educatie: Propunerile domnului Ciolos de astazi denota ipocrizie sisau necunoastere

Adevărul Adevărul,
Daniel Funeriu, critici dure pentru liderul PLUS in scandalul din educatie: Propunerile domnului Ciolos de astazi denota ipocrizie sisau necunoastere

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei, il critica dur pe fostul premier, Dacian Ciolos, dupa ce acesta a intervenit in scandalul declansat de esecul de la testele PISA. continuă pe Adevărul

Daniel Funeriu: Propun aceleasi teste PISA profesorilor. Veti avea o mare surpriza

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu sustine ca am avea parte de rezultate surprinzatoare daca profesorii ar sustine testele PISA.

Disputa, in direct intre Daniel Funeriu si Monica Tatoiu, pe tema dezastrului din educatie: Aveti apetenta sa va certati cu oricine. Explicati-le celor care au votat PSD la putere, nu mie (VIDEO)

Disputa in direct, in cadrul emisiunii Talk B1, intre fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu si Monica Tatoiu, in contextul rezultatelor extrem de slabe inregistrate de Romania la testele PISA 2018.

Funeriu il desfiinteaza pe Ciolos, in scandalul din Educatie: Propunerile domnului Ciolos de astazi denota ipocrizie sisau necunoastere. Ambele grave la nivelul sau. Lunga lista a argumentelor

Propunerile lui Dacian Ciolos in domeniul invatamantului denota ipocrizie sisau necunoastere, sustine Daniel Funeriu. Fostul ministru al Educatiei il acuza pe Ciolos ca, din functia de premier, nu a.

Ciolos ii cere lui Iohannis initierea unui nou pact pentru Educatie. Liderul PLUS vrea si un nou ministru

Dacian Ciolos ii cere presedintelui Iohannis initierea unui nou pact pentru Educatie, precizand ca ministrul ar trebui sa fie acelasi pentru minumum cinci ani, indiferent de guvern, si din afara sistemului actual.

Lucian Viziteu sustine pedepse mai dure pentru fapte de abuz sexual impotriva minorilor

Deputatul USR, Lucian Stanciu Viziteu adeclarat ca a depus in Parlament alaturi de alti colegi, un proiect de lege care vizeaza cresterea pedepselor pentru persoanele condamnate pentru abuzuri sexuale impotriva minorilor. Viziteu este de parere ca in prezent legea este mult prea blanda, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

Lucian Viziteu sustine pedepsele mai dure pentru fapte de abuz sexual impotriva minorilor

Deputatul USR, Lucian Stanciu Viziteu a declarat ca, alaturi de alti colegi, a depus in Parlament, un proiect de lege care vizeaza cresterea pedepselor pentru persoanele condamnate pentru abuzuri sexuale impotriva minorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3033 seconds )