Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie BOMBA: Un fost ministru din Guvernul Ciolos, favorit pentru sefia SIE

B1 B1,
Decizie BOMBA: Un fost ministru din Guvernul Ciolos, favorit pentru sefia SIE

Fostul ministru al Apararii din Guvernul Ciolos, Mihnea Motocar fi propunerea agreata de presedintele Iohannis pentru sefia Serviciului de Informatii Externe SIE), potrivit unor surse din mediul politic,. continuă pe B1

Proiectile si o bomba ramase neexplodate din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, gasite intr-un sat din judetul Iasi

Zeci de proiectile si o bomba ramase neexplodate din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial au fost descoperite intr-un sat din comuna Horlesti, judetul Iasi .

Conducea regulamentar, cand a fost lovit din spate de un motociclist. S-a dat jos din masina sa faca scandal, dar a vazut ceva pe pamant care l-a facut sa se razgandeasca. Ce a urmat este uluitor (FOTO)

Conducea regulamentar cand a fost lovit din spate de un motociclist. Sayd Omar Morales Akmad din Filipine s-a dat jos din masina decis sa-si faca dreptate, insa cand a vazut ce se afla pe jos.

Un fost ministru acuza: numiri discretionare in Ministerul Sanatatii

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu le-a adresat medicilor si studentilor la Medicina din tara si din strainatate un mesaj public, solicitandu-le acestora sa sustina o petitie, prin care se cere un proces corect si transparent de selectie a membrilor comisiilor de specialitate ale Ministerului Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2561 seconds )