Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mai multi lideri USR i-au scris lui Dacian Ciolos: Draga Dacian, vino in USR acum, cat nu e prea tarziu

Antena3 Antena3,
Mai multi lideri USR i-au scris lui Dacian Ciolos: Draga Dacian, vino in USR acum, cat nu e prea tarziu

Mai multi parlamentari USR l-au invitat, prin intermediul unei scrisori deschise, pe Dacian Ciolos sa intre in USR. Draga Dacian, . ) am fi vrut sa petrecem aceste sarbatori in liniste. continuă pe Antena3

Cum pot atrage magazinele online mai multi clienti in 2018

Pentru magazinele online este esential ca experienta clientului, a utilizatorului sa fie placuta si eficienta. De asemenea, Google claseaza pe prima pagina in motorul de cautare site-urile care ofera o experienta placuta vizitatorului. Combinate acestea duc la mai multi vizitatori si cresc sansele de a vinde mai mult. Pentru 2018 se contureaza cateva trenduri privind imbunatatirea experientei utilizatorului la magazinele online.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa dezvaluirea ca mai multi demnitari au fost interceptati

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa dezvaluirea facuta ca mai multi demnitari au fost interceptati de catre DNA. Ce sa comentez, nu stiu. Cate lucruri sunt anormale in societatea.

O noua tendinta: Tot mai multi romani pleaca in vacanta in ianuarie. Ce destinatii prefera

Agentii de turism au identificat anul acesta o noua tendinta in materie de vacante: tot mai multi romani aleg sa calatoreasca in luna ianuarie si aleg, bineinteles, destinatiile calde. Pentru aceste sejururi, turistii isi aloca bugete cuprinse intre.

Videoclipul distribuit de mai multi PSD-isti si in care politistii sunt facuti incompetenti, viral pe pagina de Facebook Politistii au umor / Plus o lectie de gramatica pentru viceprimarul Craiovei Adrian Cosman

Videoclipul distribuit marti pe Facebook de mai multi PSD-isti, printre care si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si in care se afirma ca politia incompetenta poate condamna oameni nevinovati daca vrea sa gaseasca un tap ispasitor a devenit viral pe pagina Politistii au umor, unde a depasit 23. 000 de vizualizari.

Caz revoltator: Un brancardier a ucis mai multi pacienti pentru a favoriza activitatea unor firme de pompe funebre

Caz revoltator in Italia. Un brancardier din regiunea Catania a fost arestat, fiind banuit ca a ucis mai multe persoane pentru a favoriza activitatea unor firme de pompe funebre, informeaza.

Alarmant! Tot mai multi romani se trezesc din senin in jurul orei 4 dimineata. Ce se intampla

Un somn linistit asigura o stare de bine si o sanatate corespunzatoare, dar se intampla de multe ori sa ne trezim in toiul noptii si sa nu mai adormim apoi. Iata de ce se intampla acest lucru si cum ne putem odihni ca.

O manipulare ieftina si JENANTA: Reactia politistilor la videoclipul distribuit de mai multi PSD-isti in care oamenii legii sunt facuti incompetenti. Ce lectie de gramatica a primit viceprimarul Craiovei

PSD mutileaza legile justitiei si incearca sa ne convinga de faptul ca o fac pentru a ne proteja pe noi, oamenii de rand. Mai mult, se folosesc de crima de la metrou pentru a justifica masacrarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )