Libnet.ro
UNICEF

07:30

Melescanu: Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO, cum stiti cu totii

B1 B1,
Melescanu: Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO, cum stiti cu totii

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat ca dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO si ca acesta nu a fost aprobat de premierul de atunci, Dacian Ciolos, sau de Guvern, ci de un. continuă pe B1

Dragnea, dupa ce Melescanu a afirmat ca Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO: Subiectul trebuie tratat cu foarte multa grija

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Mamaia, ca subiectul Rosia Montana trebuie tratat cu foarte multa grija, in conditiile in care ministrul de externe, Teodor Melescanu, a spus ca dosarul a fost depus ilegal, la UNESCO.

Melescanu: Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO. Sunt vicii de procedura

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, sambata, la Mamaia, ca dosarul Rosia Montana a fost depus ilegalla UNESCO, afirmand ca nu a fost aprobat de premierul.

Teodor Melescanu: Dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, sambata, la Mamaia, ca dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO, el precizand ca exista vicii de procedura legate de faptul ca nu a fost aprobat de premierul Ciolos sau de Guvern, ci a fost trimis de un ministru.

Teodor Melescanu sustine ca dosarul Rosia Montana a fost depus ilegal la UNESCO. Cum raspunde Dacian Ciolos

Ministrul de Externe a declarat, sambata, la Mamaia, ca exista vicii de procedura legate de depunerea dosarului Rosia Montana la UNESCO, mai exact faptul ca nu a fost aprobat de premierul Ciolos sau de Guvern, ci a fost trimis de un ministru, transmite Mediafax.

Cum poate face dosarul Rosia Montana cale intoarsa din drumul spre UNESCO

Premierul Mihai Tudose vrea sa retraga dosarul Rosia Montana de pe lista UNESCO, trimis de Romania in timpul guvernarii tehnocrate. Senatorul USR Mihai Gotiu, cel care a investigat afacerea Rosia Montana, spune ca, din punct de vedere tehnic, Guvernul ar putea face un pas inapoi, insa ce-am avea de castigat?.

Teodor Melescanu: Dosarul Rosia Montana, depus ilegal la UNESCO

Ministrul de Externe a declarat, sambata, la Mamaia, ca exista vicii de procedura legate de depunerea dosarului Rosia Montana la UNESCO, mai exact faptul ca nu a fost aprobat de premierul Ciolos sau de Guvern, ci a fost trimis de un ministru, transmite Mediafax.

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

ACTUALIZARE 07:48 Tudose: Este posibil ca Romania sa nu mai poata exploata zacamintele de la Rosia Montana Premierul Mihai Tudose a declarat aseara ca nu crede ca statul roman va pierde in procesul cu Gabriel Resources, care cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la Rosia Montana si a acuzat Guvernul Ciolos ca in ultimele zile de mandat a inaintat actele necesare catre UNESCO pentru a declara toata zona arie protejata natural, motiv pentru care nu se vor mai putea face exploatari de zacaminte acolo in cazul in care UNESCO va finaliza procedura. ------------ USR sustine ca Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si afirma ca actualii guvernanti incearca sa ascunda adevarul despre modul in care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari in Romania.

USR: Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de pe Lista UNESCO

USR sustine ca Guvernul pregateste retragerea dosarului Rosia Montana de la UNESCO si afirma ca actualii guvernanti incearca sa ascunda adevarul despre modul in care Gabriel Resources a cheltuit sute de milioane de dolari in Romania.

Tudose sustine ca statul va incerca sa retraga dosarul Rosia Montana de la UNESCO si da vina pe Guvernul tehnocrat / Iolu: Premierul calca pe aratura

Mihai Tudose a declarat ca nu crede ca statul roman va pierde procesul in care Gabriel Resources ii cere despagubiri de 4,4 miliarde dolari pentru nedemararea proiectului exploatarii aurifere de la.

Comunitatea Rosia Montana acuza Guvernul Tudose ca vrea sa ajunga la un compromis cu Gabriel Resources si anunta proteste vineri in Bucuresti, Cluj si Iasi

Comunitatea Salvati Rosia Montana anunta un protest vineri, 1 septembrie, in Piata Victoriei din Bucuresti, dar si in Cluj si Iasi, dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat in urma cu o zi ca Guvernul vrea sa retraga de la UNESCO dosarul pentru a declara toata zona arie protejata natural.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )