Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nicusor Dan, despre relatiile cu liderii USR-PLUS: Nu am mai discuta de o luna sau doua cu Barna si Ciolos. Cu Vlad Voiculescu am o relatie de colegialitate

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, despre relatiile cu liderii USR-PLUS: Nu am mai discuta de o luna sau doua cu Barna si Ciolos. Cu Vlad Voiculescu am o relatie de colegialitate

Nicusoor Dan, candidat sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a explicat modul cum decurge relatia sa cu liderii Aliantei USR-PLUS, in contextul in care a fost criticat de o partea membrilor Aliantei. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre testarea in masa in Capitala: O risipa inutila de bani

Candidatul sustinut de majoritatea fortelor de dreapta pentru Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, spune ca, in opinia sa, testarea in masa a locuitorilor Capitalei este o risipa inutila de bani, sustinand ca testarea in masa ar fi trebuit facuta in urma cu cateva saptamani, si nu dupa ce varful epidemiei a trecut.

Nicusor Dan, despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Sunt oficial candidatul sustinut de PNLsi de USR, informalde PMPsi de PLUS Va fi o campanie grea, dar am prima sansa (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL si al USR la primaria Capitalei, a declarat duminica seara in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca in acest moment este candidatul unic al.

Nicusor Dan: Firea se face ca lucreaza. Programul de testare e inutil. Trebuia sa faca doua lucruri: sa echipeze spitalele si sa-si protejeze personalul. N-a facut-o

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS la Primaria Capitalei a explicat de ce a disparut din spatiul public in timpul pandemiei. Nicusor Dan sustine ca programul demarat de Gabriela Firea pentru testarea bucurestenilor e doar un exercitiu de PR. Fondatorul USR a precizat ca discuta des cu liberalii, insa cu liderii Aliantei USR-PLUS nu a mai vorbit de mult timp.

Orban: Nicusor Dan e candidatul sprijinit de PNL, de USR-PLUS si posibil sa obtina si sprijinul PMP-ului, adica tot blocul de dreapta e posibil sa-i sustina candidatura

Premierul Ludovic Orban reafirma sustinerea acordata de PNL lui Nicusor Dan in ceea ce priveste candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei, el afirmand ca Dan nu reprezinta un om necunoscut pe care il scoti ca iepurele din joben si ca acesta poate aduce o schimbare in bine a administratiei din Bucuresti.

Nicusor Dan: Problema poluarii poate sa fie rezolvata si intr-un mandat de patru ani, ea poate sa fie, cumva, redusa la jumatate

Nicusor Dan, candidat pentru functia de primar general al Capitalei, sustine ca intr-un mandat de patru ani poluarea din Bucuresti ar putea fi redusa la jumatate.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

Orban: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei, alaturi de USR-PLUS

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

Nicusor Dan: Viata nu e chiar matematica. O sa fie o campanie dificila

Unic candidat al dreptei in Bucuresti, Nicusor Dan sustine totusi ca viitoarea campanie electorala pentru alegerile locale va fi una dificila si spera sa aiba prima sansa in competitia in care contracandidat principal ii este Gabriela Firea.

Replica lui Nicusor Dan la programul de testare a bucurestenilor anuntat de Gabriela Firea: Sunt doua testari diferite, ambele inutile. Au o marja mare de eroare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut oficial de PNL si de USR in alegerile pentru Primaria Capitalei, a criticat duminica seara in emisiunea Dosar de politician, programul anuntat de Gabriela Firea.

Cat de sigur e Nicusor Dan ca va fi candidatul dreptei pentru Capitala dupa criticile din PNL si USR

Candidatul Opozitiei la Primaria Capitalei a vorbit marti la Adevarul Live despre cat de sigur este de sustinerea partidelor dupa ce acesta a fost criticat de mai multi lideri atat din PNL cat si din USR pe motiv ca acesta nu a fost mai activ in perioada pandemiei, respectiv ca s-a afisat prea mult cu PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )