Libnet.ro
UNICEF

13:45

Omul lui Dacian Ciolos, contracte grase cu statul

Antena3 Antena3,
Omul lui Dacian Ciolos, contracte grase cu statul

Ies la iveala informatii incendiare cu privire la seful Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice. Adus la conducerea ANAP de catre fostul premier Dacian Ciolos, Bogdan Puscas ar fi beneficiarul mai. continuă pe Antena3

Omul lui Dacian Ciolos, beneficiarul unor contracte grase cu statul, toate obtinute prin incredintare directa

Seful Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice ANAP), Bogdan Puscas, ar fi beneficat de-a lungul timpului de mai multe contracte cu statul, toate obtinute prin incredintare directa, informeaza.

Dacian Ciolos, relansat de mitingul anti-PSD

Manifestatiile impotriva intentiei PSD de a modifica Legile justitiei au fost un prilej pentru revenirea in prim-plan a fostului premier Dacian Ciolos, extrem de retinut in aparitiile publice din ultima perioada.

Dacian Ciolos - Se ajunge la limita

Dacian Ciolos s-a alaturat protestatarilor in marsul impotriva modificarii legilor Justitiei. Fostul premier sustine ca s-a ajuns la o limita si ca Romania a ratat mai multe tinte economice din cauza impredictibilitatii si a degringoladei in decizie.

Dacian Ciolos, la protest: Intr-un anumit fel, toti cei care sunt in strada fac politica pentru ca le pasa de Romania

Fostul premier Dacian Ciolos, care a participat duminica seara la protestul din Bucuresti, le-a declarat jurnalistilor ca a decis sa fie prezent pentru ca se ajunge la o limita. Ciolos a spus ca nu este important daca el face politica si ca, intr-un anumit fel, toti cei care sunt in strada fac politica, pentru ca le pasa de Romania, relateaza News. ro.

Dacian Ciolos: Proiectul PSD-ALDE reprezinta un atac direct impotriva independentei justitiei din Romania

Platforma Romania 100, fondata de fostul premier Dacian Ciolos, precizeaza ca nu sustine propunerile PSD-ALDE de modificare a legilor justitiei, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )