Libnet.ro
UNICEF

13:00

Platforma Romania 100: Executia bugetara pentru luna ianuarie 2018 arata efectele nefaste ale involutiei si balbelor Coalitiei PSD-ALDE din domeniul fiscal asupra veniturilor

Hotnews Hotnews,
 Platforma Romania 100: Executia bugetara pentru luna ianuarie 2018 arata efectele nefaste ale involutiei si balbelor Coalitiei PSD-ALDE din domeniul fiscal asupra veniturilor

Platforma Romania 100, lansata de fostul premier Dacian Ciolos, a publicat duminica executia bugetara pe luna ianuarie, in care arata efectele nefaste ale involutiei si balbelor Coalitiei PSD-ALDE. Platforma sustine ca impactul negativ este mai accentuat la nivelul veniturilor fiscale, care sunt cu numai 725,8 milioane de lei mai mari decat ianuarie 2017, dar cu 705,8 milioane de lei sub nivelul din 2016, in ciuda unei dinamici extraordinare a Produsului Intern Brut, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Platforma Romania 100: Involutia fiscala si balbele legislative isi arata efectele prin reducerea veniturilor bugetare

Executia bugetara pentru luna ianuarie 2018 arata efectele nefaste ale involutiei si balbelor coalitiei PSD-ALDE din domeniul fiscal asupra veniturilor, a caror dinamica se pastreaza sub dinamica Produsului Intern Brut. Veniturile totale ale bugetului.

incasarile statului din accize au SCAZUT DRAMATIC in luna ianuarie cu toate ca acciza la carburanti a crescut

Incasarile din accize au inregistrat o scadere majora in luna ianuarie a acestui an, desi acciza la carburanti este mai mare decat in aceeasi luna a anului trecut, iar parcul autor a crescut cu 630. 000 de.

Excedentul bugetului general consolidat din luna ianuarie a fost de 1,98 miliarde de lei

Bugetul general consolidat, care include atat bugetul de stat, cat si bugetele de pensii si de somaj, a incheiat luna ianuarie cu un excedent de 1,98 miliarde lei, 0,21% din Produsul Intern Brut PIB), cu 34,4% mai mic decat cel din ianuarie 2017, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor.

Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Cine sunt favorizatii horoscopului

Mihai Voropchieci a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Berbec: Are protectie totala toata luna martie, sunt feriti de toate fortele.

innoptarile turistilor in structurile de primire turistica au crescut in luna ianuarie cu 9,6%

Innoptarile inregistrate in structurile de primire turistica din Romania au insumat 1,361 milioane, in ianuarie 2018, in crestere cu 9,6% fata de acelasi interval din anul anterior, peste 78% din acest total fiind consemnat in randul turistilor romani, releva datele Institutului National de Statistica INS), publicate astazi.

Cresteri atipice inregistrate pe piata auto in luna ianuarie: 22% la masinile noi, peste 400% la cele rulate si peste 70% la cele electrice si hibrid

Conform datelor Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Autoturisme APIA), in prima luna a acestui an, comparativ cu ianuarie 2017, inmatricularile au fost in crestere pe toate palierele, dar cel mai mare avans s-a inregistrat in cazul masinilor rulate urmat de cel al masinilor noi verzi, hibride sau electrice. Deci la cele mai ieftine si la cele mai scumpe, avand in vedere clasa de marime se afla cele electrice.

Horoscopul iubirii pentru luna martie

Anumite semne zodiacale vor simti sageata lui Cupidon si se vor indragosti peste masura, in timp ce altele vor infrunta mici probleme in cuplu, in luna martie. Berbec - inca nu ai gasit un partener.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )