Libnet.ro
UNICEF

11:00

Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei

Urmariti aici https://www. privesc. eu/Arhiva/78709/Protest---NU-vrem-sa-fim-o-natie-de-hoti--protestul Nu vrem sa fim o natie de hoti din Capitala ------------- *ACTUALIZARE 20:42 Primii oameni din coloana de protestatari din Bucuresti incep sa ajunga in Piata Constitutiei, la Parlament. *ACTUALIZARE 20:40 Liviu Pop, pe Facebook: Spiritele mediocre condamna ceea ce le depaseste intelegerea Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a postat, in aceasta seara, pe Facebook, un citat al filosofului Francois de la Rochefoucauld. *ACTUALIZARE 20:35 La protestul din Bucuresti a ajuns si presedintele USR, Dan Barna. *ACTUALIZARE 20:30 Manifestantii din Capitala se apropie de Piata Constitutiei. intre timp, coloana de protestatari se intinde pana la Universitate. *ACTUALIZARE 20:18 Coloana de protestatari din Bucuresti a ajuns la Piata Unirii. *ACTUALIZARE 20:12 La marsul de protest din Capitala participa si Dacian Ciolos si Vlad Voiculescu, membri ai Platformei Romania 100, precum si deputatul PNL Raluca Turcan. *ACTUALIZARE 19:56 Peste 12. 000 de oameni merg in mars la aceasta ora spre Parlament, traficul fiind blocat pe Bulevardul Magheru, potrivit Digi24. in cele mai mari orase numarul protestatarilor este de ordinul miilor. *ACTUALIZARE 19:40 Mii de oameni protesteaza in mai multe orase din tara. *ACTUALIZARE 19:35 Coloana de protestatari a ajuns la Piata Romana. Manifestantii scandeaza Justitie, nu coruptie, Nu vrem sa fim o natie de hoti, Jos Guvernul, PSD, ciuma rosie, CCR, sluga PSD, Iesiti din casa daca va pasa, Noaptea hoti, ziua mafioti, au steaguri tricolore, sufla in vuvuzele si bat in tobe. *ACTUALIZARE 19:10 Peste 10. 000 de oameni protesteaza la aceasta ora in Bucuresti. Protestatarii au inceput sa se deplaseze spre Piata Romana, urmand sa ajunga la Palatul Parlamentului. *ACTUALIZARE 18:45 Mai multe mii de oameni s-au adunat, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei. *ACTUALIZARE 13:39 PNL sustine protestele anuntate pentru astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei, anuntate duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 25 de orase din tara si in 10 orase in diaspora

Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei sunt anuntate pentru duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 25 de orase din tara si in 10 orase in diaspora. In Bucuresti, protestul este programat sa inceapa la ora 18:00 in Piata Victoriei, iar la ora 19:00 se va pleca in mars spre Casa Poporului, anunta organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului NU vrem sa fim o natie de hoti!.

Proteste impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei, anuntate duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 25 de orase din tara si in 10 orase in diaspora

Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei sunt anuntate pentru duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 25 de orase din tara si in 10 orase in diaspora. In Bucuresti, protestul este programat sa inceapa la ora 18:00 in Piata Victoriei, iar la ora 19:00 se va pleca in mars spre Casa Poporului, anunta organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului NU vrem sa fim o natie de hoti!.

Proteste fata de proiectul de modificare a legilor justitiei, anuntate duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 30 de orase din tara si in 10 orase in diaspora

Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei sunt anuntate pentru duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 30 de orase din tara si in 10 orase in diaspora. In Bucuresti, protestul este programat sa inceapa la ora 18:00 in Piata Victoriei, iar la ora 19:00 se va pleca in mars spre Casa Poporului, anunta organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului NU vrem sa fim o natie de hoti!.

VIDEO Live Text Proteste fata de proiectul de modificare a legilor justitiei, anuntate duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 30 de orase din tara si in 10 orase in diaspora

Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei sunt anuntate pentru duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 30 de orase din tara si in 10 orase in diaspora. In Bucuresti, protestul este programat sa inceapa la ora 18:00 in Piata Victoriei, iar la ora 19:00 se va pleca in mars spre Casa Poporului, anunta organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului NU vrem sa fim o natie de hoti!.

Proteste de amploare in Capitala si in tara impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei

Urmariti aici https://www. privesc. eu/Arhiva/78709/Protest---NU-vrem-sa-fim-o-natie-de-hoti--protestul Nu vrem sa fim o natie de hoti din Capitala ------------- *ACTUALIZARE 19:56 Peste 12. 000 de oameni merg in mars la aceasta ora spre Parlament, traficul fiind blocat pe Bulevardul Magheru, potrivit Digi24. in cele mai mari orase numarul protestatarilor este de ordinul miilor. *ACTUALIZARE 19:40 Mii de oameni protesteaza in mai multe orase din tara. *ACTUALIZARE 19:35 Coloana de protestatari a ajuns la Piata Romana. Manifestantii scandeaza Justitie, nu coruptie, Nu vrem sa fim o natie de hoti, Jos Guvernul, PSD, ciuma rosie, CCR, sluga PSD, Iesiti din casa daca va pasa, Noaptea hoti, ziua mafioti, au steaguri tricolore, sufla in vuvuzele si bat in tobe. *ACTUALIZARE 19:10 Peste 10. 000 de oameni protesteaza la aceasta ora in Bucuresti. Protestatarii au inceput sa se deplaseze spre Piata Romana, urmand sa ajunga la Palatul Parlamentului. *ACTUALIZARE 18:45 Mai multe mii de oameni s-au adunat, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a protesta impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei. *ACTUALIZARE 13:39 PNL sustine protestele anuntate pentru astazi.

VIDEO Val de proteste in toata tara. Cluj, Timisioara, Iasi, Sibiu, Brasov si Constanta - mii de manifestanti contra tentativei de modificare a legilor justitiei in toata tara. Iasi: Tudorel, sluga model!

Marile orase ale Romaniei au gazduit duminica seara proteste mari impotriva modificarii legilor justitiei. Cele mai mari participari s-au inregistrat la Cluj, Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov si Constanta. Protestele au fost indreptate impotriva PSD si a parlamentarilor vazuti ca instrumente ale coruptilor.

VIDEO LIVETEXT Val de proteste in toata tara. Cluj, Timisioara si Iasi - zeci de mii de manifestanti contra tentativei de modificare a legilor justitiei in toata tara. Iasi: Tudorel, sluga model!

In afara de protestul organizat in Bucuresti impotriva modificarii legilor justitiei, manifestatii similare au loc duminica seara si in cateva zeci de orase din tara si in circa zece orase din diaspora, potrivit paginilor de Facebook ale organizatorilor. 48: Mult peste o mie de oameni si in Iasi, care striga Iasul cere / Fara gratiere!19. 46: Circa 2. 500 de oameni si la Timisoara in centrul orasului cu steaguri tricolore si pancarte. Ei canta cantecul Timisoara al formatiei Phoenix19. 16: Noi imagini VIDEO din Cluj, din Piata Unirii vezi articol)19. 12: Slogan la Iasi: Bucuresti, nu ceda / Iasul e de partea ta19. 10: Mii de oameni la protest in Cluj. Vezi imagini VIDEO in articol:19. 07: La Galati au fost imbranceli intre protestatari si jandarmi, transmite Realitatea TV18. 55: Peste 500 de manifestanti la Iasi, in Piata Unirii18. 50: Circa 50 de oameni protesteaza la Bistrita18. 50: Aproape 500 de oameni la Iasi scandeaza Tudore, sluga model!18. 33 Sute de persoane si in Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Galati, Ramnicu Valcea18. 29 La Iasi au venit pana cum circa 200 de oameni, transmite corespondentul HotNews. ro. 19 Protest la Paris: Oricum nu trimitem noi cat furati voi!18. 17 Potrivit organizatorilor din Craiova, s-au strans circa 300 de persoane:.

VIDEO LIVETEXT Val de proteste in toata tara. Cluj, Timisioara, Iasi, Sibiu si Constanta - zeci de mii de manifestanti contra tentativei de modificare a legilor justitiei in toata tara. Iasi: Tudorel, sluga model!

In afara de protestul organizat in Bucuresti impotriva modificarii legilor justitiei, manifestatii similare au loc duminica seara si in cateva zeci de orase din tara si in circa zece orase din diaspora, potrivit paginilor de Facebook ale organizatorilor. 43: Peste 3. 000 de oameni si la Brasov, transmite Digi 2420. 17: Peste 2. 000 de oameni la Iasi, au fost la sediul PSD20. 15: Peste 500 de protestatari si la Constanta, transmite Andreea Pavel. Au plecat din fata Prefecturii pe traseul cunoscut. Striga Jos coruptii si PSD, ciuma rosie! Sunt si protestatari cu copii. Su nt insotiti de doua dube ale janrdarmeriei20. 14: Peste 200 de protestatari si la Bacau, transmite Gabriel Pop20. 03: La Ploiesti, peste 500 de oameni au fost in fata la PSD unde au strigat Hotii, hotii!20. 01: Peste 2. 000 de protestatari si in Sibiu, transmite Agerpres. Oamenii s-au incolonat si merg pe principala pietonala din oras, pe Nicolae Balcescu, scandand DNA sa vina sa va ia!, PSD, ciuma rosie, Justitie, nu coruptie. 59: Sute de oameni au iesit la protest si in centrul Ploiestiului: Nu vrem sa fim o natie de hoti!.

Proteste fata de proiectul de modificare a Legilor Justitiei, anuntate pentru duminica, in Bucuresti, in tara, dar si in strainatate: Nu vrem sa fim o natie de hoti!

Noi proteste majore fata de proiectul de modificare a legilor justitiei sunt anuntate in capitala, duminica, incepand cu ora 18. 00, dar si in peste 20 de localitati din tara, potrivit paginii evenimentuluiMars - NU vrem o natie de hoti, organizat de Coruptie Ucide, 600. 000 pentru Rezidenta, Contract Romania si Declic. De asemenea, vor avea loc proteste si in Zurich, Paris, Berlin si in Scotia. Daca acest pachet de legi va fi adoptat de Parlament ar insemna un dezastru pentru Romania si cetatenii ei si ne putem lua adio de la o justitie independenta, avertizeaza organizatorii pe pagina evenimentului.

VIDEO Live Text Protest fata de proiectul de modificare a legilor justitiei la Bucuresti. Mii de oameni striga in Piata Victoriei Nu vrem sa fim o natie de hoti!. Protestatarii au ocupat Piata

Mii de oameni s-au adunat in Piata Victoriei, in fata Guvernului, la ora 18. 00, pentru a protesta fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Lumea continua sa vina. Se strigaNu vrem sa fim o natie de hoti, Justitie, nu coruptie!, Jos Guvernul!. La ora 19. 00, protestatarii urmeaza sa plece in mars spre Casa Poporului. Traficul a fost inchis, iar manifestantii au ocupat Piata. -----------Ora 18. 56: Oamenii pleaca pe Lascar Catargiu, spre Romana. Ora 18. Peste 6. 000 de protestatari au ocupat Piata. Traficul e aproape complet inchis, mai putin artera din fata Guvernului. Ora 18. 48: Se scandeaza Nu vrem sa fim condusi de hoti / Ne-am saturat cat ne-ati furat. Protestatarii se extind in Piata. Ora 18. 43: Numarul protestatarilor a crescut la 4. Ora 18. 36: Circulatia dinspre Kiseleff a fost blocata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )