Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rovana Plumb a gasit vinovatii pentru esecul de la Bruxelles: Iohannis, Ciolos si Muresan. Interesul Comisiei JURI a fost sa blocheze candidatura Romaniei

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb a gasit vinovatii pentru esecul de la Bruxelles: Iohannis, Ciolos si Muresan. Interesul Comisiei JURI a fost sa blocheze candidatura Romaniei

Rovana PLumb, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, a declarat ca neacceptarea ei pentru pozitia din Executivul de la Bruxelles e cauzata de jocurile de culise facute de mai multi politicieni ai Opozitiei. De asemenea, prin refuzarea ei s-ar fi dorit blocarea candidatului Romaniei. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb se apara ca o fiara incoltita. Face albie de porci Comisia JURI

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, a acuzat.

Eurodeputatii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb si acuza jocuri politice de culise

Europarlamentarii PSD o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat pentru functia de comisar european pentru transporturi, dupa ce Viorica Dancila a transmis sambata ca nu va retrage propunerea. in aceeasi nota cu mesajul premierului, ei acuza jocurile politice de culise.

Surse. Dancila renunta la Rovana Plumb. Premierul nu merge la Cotroceni. Cine e pe lista scurta pentru Bruxelles

Premierul Viorica Dancila va anunta oficial, la ora 19. 00, ca nu o mai sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european, dar va arunca vina pe Klaus Iohannis, PNL si Dacian Ciolos, sustin surse politice pentru Adevarul. Premierul va refuza consultarile propuse de seful statului. Viitorul candidat pentru postul de comisar european pe Transporturi va fi o femeie si nu va avea carnet de partid, sustin sursele citate.

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada cat valoreaza prietenia cu Dancila

Victor Ponta a declarat ca Rovana Plumb a mers la Bruxelles ca sa fie sacrificata. El nu-si poate explica recentele miscari politice ale social-democratei, dat fiind ca e desteapta, nu ca.

Rovana Plumb contraataca dupa ce a fost respinsa pentru functia de comisar european de Comisia JURE: E o decizie profund incorecta. Sageti catre Iohannis si Ciolos

Rovana Plumb contraataca dupa ce Comisia JURI din Parlamentul European i-a respins defintiv candidatura pentru postul de comisar european pe Transporuri. Plumb sustine ca decizia este profund incorecta, iar in.

Radu Tudor: Dancila renunta la Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila va anunta oficial, la ora 19. 00, ca nu o mai sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european, dar va arunca vina pe Klaus Iohannis, PNL si Dacian Ciolos, sustin surse.

ROVANA PLUMB: Decizia Comisiei JURI este una profund incorecta

Rovana Plumb sustine, dupa ce Comisia Juridica din Parlamentul European a stabilit ca nu poate deveni comisar european, ca decizia este profund incorecta, contrara Regulamentului de Procedura a Parlamentului European si eminamente politica. Rovana Plumb anunta ca se va adresa presedintilor Parlamentului European si Comisiei Europene.

Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800.000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE

Rovana Plumb a reusit sa achite datoria de 800. 000 de lei. Anuntul facut catre Parlamentul UE. Cum a reusit oficialul sa restituie suma? Cum a reusit sa achite Rovana Plumb datoria de 800. 000 de lei Rovana Plumb a transmis, luni, 30 septembrie Comisiei juridice a Parlamentului European JURI) ca si-a platit datoria de 800. 000 de .

Rovana Plumb, respinsa definitiv in Comisia Juridica a Parlamentului European. Si candidatul Ungariei a primit acelasi verdict

Rovana Plumb a fost respinsa din nou in Comisia Juridica. in Comisia Juridica din Parlamentul European s-a decis ca Rovana Plumb nu este buna pentru functia de comisar european, cu 13 voturi, la 7. Un vot.

SONDAJ Ce crezi ca ar trebui sa faca Rovana Plumb, in privinta nominalizarii sale pentru Comisia Europeana?

O comisie-cheie din PE s-a pronuntat deja impotriva preluarii de catre Rovana Plumb a unui portofoliu in noua Comisie Europeana. Ea nu s-a retras pana acum, iar astazi a anuntat ca a fost stinsa datoria care a trezit suspiciuni in PE, iar procedurile urmeaza sa continue. Ce crezi ca ar trebui sa faca Rovana Plumb, in situatia creata?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )