Libnet.ro
UNICEF

12:15

Surse. Dancila renunta la Rovana Plumb. Premierul nu merge la Cotroceni. Cine e pe lista scurta pentru Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Surse. Dancila renunta la Rovana Plumb. Premierul nu merge la Cotroceni. Cine e pe lista scurta pentru Bruxelles

Premierul Viorica Dancila va anunta oficial, la ora 19. 00, ca nu o mai sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european, dar va arunca vina pe Klaus Iohannis, PNL si Dacian Ciolos, sustin surse politice pentru Adevarul. Premierul va refuza consultarile propuse de seful statului. Viitorul candidat pentru postul de comisar european pe Transporturi va fi o femeie si nu va avea carnet de partid, sustin sursele citate. continuă pe Adevărul

Radu Tudor: Dancila renunta la Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila va anunta oficial, la ora 19. 00, ca nu o mai sustine pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european, dar va arunca vina pe Klaus Iohannis, PNL si Dacian Ciolos, sustin surse.

Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb: Are, in continuare, sustinerea mea neconditionata!

Premierul Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb chiar daca perspectivele ca aceasta sa ajunga comisar european s-au complicat dupa votul din comisia JURI a Parlamentului European. Tot ceea ce s-a.

Dancila, despre colaborarea, pe viitor, cu Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Rovana Plumb, pe care a propus-o pentru un post de comisar eu.

Prima reactie a Vioricai Dancila in scandalul Rovana Plumb: Se bucura de sustinerea mea neconditionata

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in ciuda votului din Comisia Juridica a Parlamentului European, are in continuare incredere in Rovana Plumb careia i acorda sustinerea sa neconditionata pentru functia de comisar european.

Surse. Cine e pe lista scurta a PSD pentru functia de comisar european. Rovana Plumb ar mai putea primi o sansa

Rovana Plumb insista sa fie audiata din nou in Comisia Juridica a Parlamentului European, sustin surse politice pentru Adevarul. in cazul in care Rovana Plumb va fi oficial respinsa, pe lista premierului se regasesc cateva nume din partid, dar si o propunere tehnocrata. PSD asteapta ca Dancila sa se intoarca sambata din SUA.

Dancila sustine o declaratie de presa la ora 19.00, dupa ce Comisia JURI a respins-o definitiv pe Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila va sustine luni, la ora 19. 00, o declaratie de presa la sediul PSD din Kiseleff, dupa ce Comisia JURI din Parlamentul European a respins definitiv candidatura Rovanei Plumb pentru functia de comisar european.

Siegfried Muresan, dupa ce premierul a anuntat ca o sustine pe Rovana Plumb: Legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia Romaniei

Europarlamentarul Siegfried Muresan afirma ca, pentru social-democrati, legaturile dintre membrii clanului sunt mai importante decat reputatia internationala a Romaniei si considera ca avem nevoie de un premier care sa puna tara inainte de toate. Reactia vine dupa ce prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat ca o sustine in continuare neconditionat pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european.

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada ce inseamna prietenia cu Viorica Dancila

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie.

Ponta: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie, ca sa vada cat valoreaza prietenia cu Dancila

Victor Ponta a declarat ca Rovana Plumb a mers la Bruxelles ca sa fie sacrificata. El nu-si poate explica recentele miscari politice ale social-democratei, dat fiind ca e desteapta, nu ca.

VICTOR PONTA: Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca respingerea candidaturii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european este un esec personal al premierului Viorica Dancila, afirmand ca Rovana Plumb a ramas si fara bani si fara functie.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )