Libnet.ro
UNICEF

12:30

Surse: Sedinta cu scandal in PNL. Ludovic Orban l-a sfidat pe Rares Bogdan. Pe cine a propus pentru sefia PNL Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Surse: Sedinta cu scandal in PNL. Ludovic Orban l-a sfidat pe Rares Bogdan. Pe cine a propus pentru sefia PNL Bucuresti

Liderul PNL Ludovic Orban a propus-o, marti, pe Violeta Alexandru, fost ministru pentru Dialog social in Guvernul Ciolos, pentru a prelua functia de presedinte al PNL Bucuresti, sustin surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: BEx al PNL a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Biroul Executiv al liberalilor a adoptat proiectul de revizuire a Constitutiei, printre prevederi numarandu-se si interdictia pentru persoanele condamnate de a candida la parlamentare si europarlamentare.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR.

Ludovic Orban: PNL il sustine pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat marti ca liberalii il sustin pe Mugur Isarescu pentru functia de guvernator al BNR, scrie Agerpres.

Ludovic Orban: Violeta Alexandru - omul potrivit sa produca o schimbare la fata a PNL in Bucuresti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, marti, ca Biroul Executiv al liberalilor a decis, la propunerea sa, desemnarea Violetei Alexandru presedinte interimar al PNL Bucuresti, aratand ca este omul.

Ludovic Orban, despre participarea lui Rares Bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea: Toti membrii PNL au respectat aceasta decizie (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca participarea lui Rares bogdan la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3 a fost o neintelegere. Exista o decizie a Biroului Executiv care a fost.

Violeta Alexandru, propusa de Ludovic Orban sefa la PNL Bucuresti. Ce spune Rares Bogdan

Ludovic Orban a propus, in sedinta conducerii liberalilor de azi, ca Violeta Alexandru sa preia conducerea PNL Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )