Libnet.ro
UNICEF

13:00

Vasile Dincu dezvaluie motivele prabusirii lui Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Vasile Dincu dezvaluie motivele prabusirii lui Mihai Tudose

Sociologul Vasile Dincu, fost vicepremier in guvernul Dacian Ciolos, a afirmat, marti, ca motivele plecarii premierului Mihai Tudose de la Palatul Victoria sunt comunicarea cu liderul formatiunii, Liviu. continuă pe Antena3

Sociologul Vasile Dincu: PSD face o mare greseala pentru faptul ca propune in Guvern doar oameni din aceeasi regiune geografica

Sociologul Vasile Dincu a declarat, marti, ca PSD face o mare greseala prin faptul ca isi alege oamenii pe care ii propune in functiile de ministri pe baza unei logici geografice, ceea ce.

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

ULTIMA ORA Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functia de premier - oficial

Mihai Tudose si-a anuntat, luni seara, in sedinta CEx al PSD, demisia din functia de premier. Informatia a fost confirmata oficial de ministrul Agriculturii din Guvernul Tudose, Petre Daea, primul care a iesit din sediul PSD, dupa sedinta CEx. Tudose si-a anuntat demisia dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a votat in favoarea retragerii sprijinului politic pentru actualul premier. Vicepremierul Paul Stanescu, ministrul Dezvoltarii, ar urma sa asigure interimatul la conducerea Guvernului, potrivit unor surse din partid. Mihai Tudose, la iesirea din sediul PSD: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile de acolo. Nu voi asigura interimatul.

Ministrul Muncii, despre demisia lui Mihai Tudose: A colaborat mai prost cu partidul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a vorbit despre demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. Ministrul a precizat ca a avut o comunicare foarte buna cu Tudose. Chiar a fost un premier implicat. Nu.

Adresa oficiala privind demisia premierului ajunge marti la Administratia Prezidentiala, dupa ce Mihai Tudose a demisionat marti seara

Adresa oficiala privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marti la Administratia Prezidentiala, a informat luni seara Guvernul, intr-un comunicat. Premierul Mihai Tudose si-a inaintat in aceasta seara demisia din functie, urmand ca, potrivit legii de organizare si functionare a Guvernului, sa fie transmisa Administratiei Prezidentiale, in cursul zilei de maine, o adresa oficiala in acest sens, se arata in comunicatul Executivului.

Adresa oficiala privind demisia premierului ajunge marti la Administratia Prezidentiala, dupa ce Mihai Tudose a demisionat luni seara

Adresa oficiala privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marti la Administratia Prezidentiala, a informat luni seara Guvernul, intr-un comunicat. Premierul Mihai Tudose si-a inaintat in aceasta seara demisia din functie, urmand ca, potrivit legii de organizare si functionare a Guvernului, sa fie transmisa Administratiei Prezidentiale, in cursul zilei de maine, o adresa oficiala in acest sens, se arata in comunicatul Executivului.

Ce trebuie sa faca presedintele Iohannis, dupa demisia lui Mihai Tudose

Adresa oficiala privind demisia premierului Mihai Tudose va ajunge marti la Administratia Prezidentiala, a informat luni seara Guvernul intr-un comunicat. Premierul Mihai Tudose si-a inaintat.

Buzoianul Marcel Ciolacu renunta la functia de vicepremier, dupa demisia lui Mihai Tudose

Sustinator declarat al lui Mihai Tudose, buzoianul Marcel Ciolacu a ales demisia de onoare dupa sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD, in care i-a fost retras sprjinul politic premierului. Mihai Tudose a anuntat ca va demisiona, dar ca nu va asigura interimatul.

PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose. Premierul si-a depus demisia in fata CEx LIVE TEXT si VIDEO

13: Mihai Tudose si-a prezentat demisia in CEx. Vicepremierul Paul Stanescu va prelua conducerea interimara a Executivului. 07:CEx a decis retragerea sprijinului politic pentru Mihai.

Mihai Tudose, precizari dupa declaratiile care au aruncat in aer relatiile romano-maghiare: M-am referit la...

Premierul Mihai Tudose a facut o serie de precizari, luni, cu privire la declaratiile de saptamana trecuta care au provocat un conflict diplomatic intre Bucuresti si Budapesta. Tudose a.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )