Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Eurodeputata Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, ii lauda in 2015 pe fostul premier Dacian Ciolos si pe fostul ministru al Agriculturii. in acea perioada Dancila ocupa functia de vicepresedinte a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din PE. Ulterior, tehnocratii au fost pusi la zid de PSD. Chiar azi, cand a anuntat-o pe Viorica Dancila, Liviu Drgane a spus: Numai un guvern tehnocrat ia oameni de strada. continuă pe Adevărul

Cum il LAUDA Viorica Dancila pe Dacian Ciolos, in 2015 (DOVADA VIDEO)

Numirea lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru reprezinta o speranta pentru agricultura romaneasca, declara Viorica Dancila, in 2015. Marti, 16 ianuarie 2018, Viorica Dancila este.

VIDEO CTP, despre Viorica Dancila: O bataie de joc. Mai rau decat Shhaideh. Ce portret ii face lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu este de parere ca aceasta propunere a social-democratilor este o bataie de joc, chiar mai rau decat Sevil Shhaideh, care se pricepea la administratie.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost propusa pentru functia de premier: Trebuie sa gandesc pozitiv (VIDEO)

Viorica Dancila a facut prima declaratie publica dupa ce a fost propusa de PSD pentru functia de premier. Surprinsa de jurnalisti in momentul in care iesea din sediul PSD, Dancila a.

VIDEO Cum condamna premierul propus Viorica Dancila protestele din 2017 si apara actiunile PSD-ALDE in privinta justitiei

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamnetul European, Viorica Dancila a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate.

Discurs dur in Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dancila, in 2017 protestele impotriva OUG 13 (VIDEO)

Premierul propus de PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, s-a dovedit, de-a lungul timpului, o aparatoare vehementa a actiunilor social-democratilor, inclusiv in fata alesilor europeni. Un astfel de.

Imagini de arhiva: Unde petrecea Viorica Dancila in urma cu cativa ani, de 1 martie(VIDEO)

Viorica Dancila, propusa de social-democrati pentru functia de premier, este o membra veche a PSD. Aceasta s-a inscris in partid in 1996, iar in 2005 a devenit presedinta a Organizatiei.

Dacian Ciolos: Daca vor fi alegeri anticipate, ne asumam sa fim parte a acestei solutii

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos sustine ca Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie coalitia PSD-ALDE, precizand ca in cazul in care vor exista alegeri anticipate, va fi parte a solutiei.

Dacian Ciolos: Coalitia PSD-ALDE a esuat

Fostul premier Dacian Ciolos denunta esecul guvernarii PSD-ALDE si spune ca formatiunea sa va fi parte a solutiei, in cazul alegerilor anticipate. Un an si unsprezece zile de.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )