Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vlad Voiculescu: Fie Tudose nu si-a declarat corect averea, fie legislatia permite bani la saltea

Adevărul Adevărul,
Vlad Voiculescu: Fie Tudose nu si-a declarat corect averea, fie legislatia permite bani la saltea

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Ciolos, a afirmat ca in cazul premierului Mihai Tudose, care a declarat ca nu are bani in banci, sunt doua posibilitati, ambele problematice din punct de vedere legal. continuă pe Adevărul

Vlad Voiculescu: Fie premierul Tudose nu si-a declarat corect averea, fie legislatia permite sa tii bani la saltea fara sa fie nevoie sa ii declari

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Ciolos a spus ca in cazul premierului Tudose, care a declarat ca nu are bani in banci, fie nu si-a declarat corect averea, fie avem o problema in legislatie, care ar permite tinerea banilor la saltea, fara a trebui declarati.

Vlad Voiculescu: Locul Institutului Cantacuzino este si a fost intotdeauna la Ministerul Sanatatii

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul tehnocrat, a criticat dur, intr-un interviu la RFI, trecerea Institutului Cantacuzino de la Ministerul Sanatatii la cel al Apararii, afirmand ca locul institutului este si a fost intotdeauna la Ministerul Sanatatii.

Vlad Voiculescu: Ministrul Florian Bodog repeta aceleasi gogomanii mizand pe faptul ca poate spune orice la televizor

Ministrul Florian Bodog repeta aceleasi gogomanii din nou si din nou mizand pe faptul ca poate spune orice la televizor fara sa-l intrebe cineva de sanatate - aceata este reactia lui Vlad.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )