Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Victor Ciorbea: Asa ceva nu a facut nici Ceausescu

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Victor Ciorbea: Asa ceva nu a facut nici Ceausescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe avocatul poporului, Victor Ciorbea, dupa ce acesta nu si-a delegat atributiile de sesizare la Curtea Constitutionala a ordonantelor de urgenta catre adjunc. continuă pe B1

Simona Halep, cinci luni fara victorie. Verdictul dat de Cristian Tudor Popescu

Simona Haleps-a retras de la Turneul Campionilor, iar asta presupune faptul ca va ajunge la aproape cinci luni fara niciun succes inregistrat in circuitul WTA. Ultima victorie a venit fix cu doua luni in.

Cristian Ghinea (USR): Victor Ciorbea a plecat n concediu si nu si-a delegat atributia de atacare a ordonantelor

Deputatul USR Cristian Ghinea, care a venit miercuri la sediul Avocatului Poporului pentru a solicita atacarea la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile Justitiei, spune ca oficiali ai institutiei i-au spus ca Victor Ciorbea a plecat in concediu fara a-si delega atributia de atacare a ordonantelor.

Ceea ce face Victor Ciorbea este o rusine

Fostul premier Dacian Ciolos, presedintele fondator al Miscarii Romania impreuna, a afirmat astazi ca ceea ce face Victor Ciorbea din calitatea sa de Avocat al Poporului este o rusine pe care cetatenii Romaniei nu au de ce sa si-o asume si sa o suporte.

Ce e Avocatul Poporului, functia in care Victor Ciorbea numai cu poporul nu tine

In aceste zile, Victor Ciorbea este Avocatul Poporului. Sau cel putin asa am putea crede, ca actiunile lui nu sunt in directia respectiva. Totusi, ce ar trebui el sa faca in aceasta.

Victor Ciorbea, ironic, dupa ce a plecat in concediu in plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei: in urma cu mai bine de 60 de ani, parintii mei s-au inteles cu parintii celor care conduc Coalitia sa se dea o OUG

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca toate sesizarile primite de institutia pe care o conduce sunt analizate, desi el este plecat in concediu. Am dat in lucru absolut tot. Totul este in.

Turcan:PNL va demara revocarea din functie a lui Victor Ciorbea

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat, vineri, ca PNL va demara revocarea din functie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, pe care il acuza ca a incalcat Constitutia, transmite Agerpres.

PNL si USR anunta ca vor demara actiunea de revocare a lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat, vineri, ca PNL va demara revocarea din functie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, pe care il acuza ca a incalcat Constitutia. De asemenea, si presedintele USR, Dan Barna, anunta ca partidul.

Victor Ciorbea si-a delegat atributiile unui adjunct, dar acesta nu poate sesiza CCR: Avocatul poporului este o autoritate publica unipersonala, autonoma si independenta

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, anunta ca si-a delegat atributiile unuia dintre adjuncti, care nu poate insa sesiza Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Reprezentantii institutiei sustin ca.

Victor Ciorbea explica de ce nu a delegat atributiile de sesizare a CCR

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca nu a delegat catre adjunctii sai atributia de sesizare a Curtii Constitutionale deoarece institutia Avocatul Poporului este o autoritate publica unipersonala,.

PNL va propune revocarea lui Victor Ciorbea din functia Avocatului Poporului. Scntei: Este Avocatul infractorilor

Senatorul PNL Iulia Scantei a anuntat ca va cere conducerii partidului sa sesizeze Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru declansarea procedurii parlamentare de revocare din functie a lui Victor Ciorbea, ca urmare a incalcarii de catre acesta, cu rea-credinta, a atributiilor prevazute in Legea de functionare a institutiei Avocatului Poporului si a juramantului de investire in demnitatea publica de Avocat al Poporului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )