Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ludovic Orban: Cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie sa plece acasa. Ciorbea este sluga lui Dragnea si Tariceanu

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie sa plece acasa. Ciorbea este sluga lui Dragnea si Tariceanu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie sa plece acasa si a solicitat conducerii Parlamentului demararea urgenta a procedurilor pentru desemnarea unui Avocat al poporului, nu a unei slugi a puterii. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie sa plece acasa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca cel mai jalnic Avocat al poporului trebuie sa plece acasa dupa ce si-a tradat concentatenii refuzand sa apere drepturile romanilor si s-a transformat in cea mai penibila sluga a lui Dragnea, Tariceanu si a coalitiei de guvernare.

Ludovic Orban: Resursele sa nu mai fie in PIXUL lui Dragnea sau mai stiu eu carui NENOROCIT de baron (VIDEO)

Baronismul trebuie sa dispara din spitalele de stat, iar deciziile de alocare a resurselor nu trebuie sa mai fie in pixul lui Liviu Dragnea, a declarat, duminica, liderul PNL, Ludovic Orban, in cadrul intalnirii .

Ludovic Orban: La alegerile pentru Parlamentul European romanii trebuie sa decida clar ca tara noastra trebuie sa ramana un stat al UE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa la Fetesti, ca Romania risca sa fie pusa la colt din cauza atitudinii antieuropene a PSD si.

Ludovic Orban: in sfarsit, Ciorbea trebuie sa plece acasa. Solicitam parlamentarilor sa contribuie la alegerea unui Avocat al Poporului si nu la desemnarea unei slugi a puterii (VIDEO)

In conditiile in care mandatul lui Victor Ciorbea se termina pe 6 mai, presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut un apel catre conducerea Parlamentului sa initieze procedura de desemnare a unui nou Avocat al.

Ludovic Orban lanseaza un nou atac la adresa PSD: M-am saturat sa ma conduca repetentii, agramatii, hotii. incepem o batalie cu un inamic care si-a batut joc de Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus duminica, la Constanta, mai multor sute de membri si simpatizanti ai formatiunii politice, ca trebuie sa porneasca batalia cu un inamic care si-a batut joc de.

Ludovic Orban: Dragnea si Tariceanu au desfiintat Senatul! Va spun limpede - Spitalele nu or sa mai aiba bani de medicamente si dezinfectanti. Vor fi zone de periicol public (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, dupa a treia amanare a dezbaterii motiunii impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca PSD- ALDE a desfiintat Senatul. Orban aminteste.

LUDOVIC ORBAN: Puterea sa abroge articolele din OUG 114 prin care au inghetat indemnizatiile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca, daca domnii acestia care sunt astazi la putere mai au o urma de respect pentru cei care s-au luptat impotriva comunismului, sa abroge articolele din OUG 114 prin care au inghetat indemnizatiile exact pentru persoanele persecutate in perioada comunista, pentru detinutii politici.

Ludovic Orban (PNL): Eu nu cred ca romanii pot accepta ca niste oameni care au furat sa poata scapa de pedeapsa (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a insistat ca partidul pe care il conduce sustine referendumul initiat de presedintele Klaus Iohannis, care va avea loc pe 26 mai. Eu nu cred ca romanii pot sa accepte ca niste.

Ludovic Orban: Dupa ce PNL a adoptat Codul de integritate, PSD-istii, ca sa nu ramana mai prejos, au adoptat si ei unul, dar apoi l-au aruncat la lada de gunoi (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, pentru B1 TV, ca PSD a adoptat in anii trecuti un Cod de integritate, inca valabil, dar pe care l-au aruncat la gunoi, astfel incat Liviu Dragnea nu doar ca nu a.

Ludovic Orban: Nu ni se pare normal ca cei care locuiesc in Fetesti sa mai plateasca taxa de pod

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, la Fetesti, ca liberalii considera ca cei care locuiesc in acest oras nu ar trebui sa plateasca taxa de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )