Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ciorbea, anunt pe final de mandat: Avocatul Poporului este de acord ca si alte institutii sa conteste la CCR Ordonantele de Urgenta (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ciorbea, anunt pe final de mandat: Avocatul Poporului este de acord ca si alte institutii sa conteste la CCR Ordonantele de Urgenta (VIDEO)

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, pare sa faca un pas inapoi in relatia cu PSD. Asta dupa ce in spatiul public s-a vehiculat informatia ca nu i se va mai prelungi mandatul la conducerea institutiei, mandat. continuă pe B1

Avocatul Poporului se declara de acord cu ideea ca ordonantele de urgenta sa poata fi atacate in contencios constitutional si de catre alte autoritati

Avocatul Poporului a transmis, vineri, ca este de acord cu ideea ca ordonantele de urgenta ale Guvernului sa poata fi atacate in contencios constitutional si de catre alte autoritati. Victor Ciorbea a transmis ca o astfel de posibilitate ar intari functionarea democratica a institutiilor si implicit consolidarea statului de drept.

AVOCATUL POPORULUI: Sunt de acord ca ordonantele de urgenta sa fie atacate si de catre alte autoritati

Avocatul Poporului a transmis, astazi, ca este de acord cu ideea ca ordonantele de urgenta ale Guvernului sa poata fi atacate in contencios constitutional si de catre alte autoritati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )