Libnet.ro
UNICEF

15:17

Florin Citu: Votul pentru presedintia Senatului este un test inainte de motiunea de cenzura; Avem pregatiti ministri pentru guvernare

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Votul pentru presedintia Senatului este un test inainte de motiunea de cenzura; Avem pregatiti ministri pentru guvernare

LIderul senatorilor PNL, Florin Citu, a vorbit la Adevarul Live, despre criza politica aparuta la Senat, unde a explicat ca negocierile si votul pentru nou presedinte reprezinta un test inaintea motiunii de cenzura. Totodata, acesta afirma ca PNL este gata sa-si asume guvernarea si ca are ministrii pregatiti in cazul in care nimeni nu va veni alaturi de liberali. continuă pe Adevărul

incepe batalia pentru presedintia Senatului

Romania ar putea avea un nou presedinte al Senatului, chiar de astazi, in prima zi de sesiune extraordinara. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va demisiona, dupa ce si-a scos formatiunea politica de la gu.

Surse: Alina Gorghiu, propunerea PNL pentru presedintia Senatului

Alina Gorghiu ar fi propunerea PNL pentru Senat, sustin surse politice.

Votul pentru sefia Senatului va fi dat marti, 10 septembrie. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu, in cursa

Senatorii vor vota succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului in plenul de marti, 10 septembrie, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent. in cursa sunt Ion Popa din partea ALDE, Alina Gorghiu din partea PNL si Teodor Melescanu, propus de PSD.

Florin Citu (PNL): Curtea de Conturi inca protejeaza Guvernul Dancila. Comunistilor, veti plati pentru tot

Curtea de Conturi inca protejeaza Guvernul Dancila, lucru care ii va costa, a afirmat, joi, senatorul PNL Florin Citu, intreband Executivul de la Palatul Victoria unde este diferenta de bani intre ce au.

Florin Citu, despre propunerea de impozitare a pensiilor: Sa fim seriosi. Teodorovici niciodata nu-si va impozita propria pensie. Este pierdut in spatiu. Are idei putine, fixe si proaste (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu, a comentat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir,propunerea ministrului Finantelor, Eugen.

Ion Popa este propunerea ALDE pentru sefia Senatului. Tariceanu: Am decis excluderea celor care accepta functii in Guvern sau Parlament fara acordul partidului(VIDEO)

Candidatul sustinut de ALDE pentru a prelua conducerea Senatului este Ion Popa, a anuntat Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta liderilor partidului. Totodata, Tariceanu a anuntat ca la nivelul conducer.

Teodor Melescanu va fi exclus din ALDE daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru sefia Senatului. Tariceanu: incercarile PSD de racolare se inscriu in linia unui razboi impotriva ALDE

Senatorul ALDE Teodor Melescanu va fi exclus din partid daca nu renunta la candidatura din partea PSD pentru postul de presedinte al Senatului. Aceasta, dupa ce conducerea ALDE a decis marti ca va fi exclus din partid orice membru care accepta vreo functie de la PSD. Candidatul ALDE pentru acest post este senatorul Ion Popa.

Alina Gorghiu, despre propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Este o cale lamentabila aleasa de PSD. Se face de ras in fata propriului electorat (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a sustinut, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, ca PSD s-a facut de ras in fata propriului electorat prin propunerea ca Teodor.

BNS cere liderilor politici sa dea votul pentru modificarea Legii dialogului social

Blocul National Sindical cere liderilor politici din Romania sa continue dezbaterile parlamentare si sa dea votul pentru modificarea Legii dialogului social in aceasta sesiune parlamentara, in pofida apelului de retragere a acestui proiect facut de presedintii confederatiilor patronale reprezentative la nivel national.

Melescanu nu renunta la candidatura pentru sefia Senatului si vrea sa se autosuspende din ALDE, dupa ce a fost amenintat cu excluderea din partid

Senatorul ALDE Teodor Melescanu nu renunta la candidatura sa pentru sefia Senatului din partea PSD, in pofida amenintarilor ca va fi exclus din partid. Melescanu sustine ca o varianta ar fi sa se autosuspende din ALDE pentru o perioada de sase luni si sa ramana afiliat grupului de la Senat condus de Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )