Libnet.ro
UNICEF

10:45

Eugen Teodorovici il ataca Florin Citu pe tema rachetelor Patriot: Cat este de bine-intentionat in privinta finantelor Romaniei?

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici il ataca Florin Citu pe tema rachetelor Patriot: Cat este de bine-intentionat in privinta finantelor Romaniei?

Eugen Teodorovici lanseaza un nou atac la adresa ministrului desemnat pentru Finante, Florin Citu, dupa ce a angajat Romaniasa plateascain avans, in acest an, sistemul de rachete Patriot achiztionat pentru circa 3,9 miliarde de dolari din SUA. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici il ataca Florin Citu pe tema rachetelor Patriot: Cat este de bine-intentionat in privinta finantelor Romaniei?

Eugen Teodorovici lanseaza un nou atac la adresa ministrului desemnat pentru Finante, Florin Citu, dupa ce a angajat Romaniasa plateascain avans, in acest an, sistemul de rachete Patriot achizitionat pentru circa 3,9 miliarde de dolari din SUA.

Teodorovici spune ca Florin Citu a crescut deficitul prin cheltuieli nejustificate

Fostul ministru al Finantelor, l-a acuzat luni pe Florin Citu ca a crescut deficitul prin majorarea nejustificata a cheltuielilor, desi guvernul Orna a gestionat bugetul doar in ultimele doua luni din 2019.

Eugen Teodorovici l-a sunat pe Ludovic Orban. Dezvaluiri facute la audierea lui Citu

Eugen Teodorovici a declarat, la audierea lui Florin Citu in Comisia de buget, ca l-a sunat pe Ludovic Orban. Fostul ministru al Finantelor a sustinut ca l-a sunat pe premierul demis sa ii spuna ca poate apela oricand la ajutorul sau, insa nici el, nici Citu nu a dorit sa faca asta.

Eugen Teodorovici: Au fost crescute cheltuielile in mod nejustificat si veniturile lasate de izbeliste. Putea fi evitat acel deficit de 4,6%

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finate, a declarat, dupa sedinta de audiere a lui Florin Citu, ca deficitul de 4,6% din PIB din 2019 putea fi evitat, insi au fost crescute, fara vreo justificare, cheltuielile si veniturile au fost lasate de izbeliste.

Cresterea pensiilor, motiv de replici acide intre fostul ministru al Muncii si Florin Citu

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, si ministrul Finantelor, Florin Citu, au avut luni un schimb de replici dure pe tema cresterii pensiilor.

Florin Citu, circ in Parlament pe tema cresterii pensiilor: Banii sunt in buget! PSD sa explice de ce nu a vrut sa creasca pensiile de la 1 ianuarie

Ministrul Florin Citu a revenit in Parlament, unde au inceput audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Orban II. Controversatul ministru al Finantelor esteunul dintre ministrii cu care Ludovic Orban a revenit, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat tot pe el premier.

Eugen Teodorovici: PNL-ul sufoca Romania cu fake news-uri si masuri care nu reprezinta interesele romanilor

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante din Guvernul Dancila, a spus ca politicienii din PNL ofera oamenilor un spectacol grotesc, dominat de dezinformare, care nu reprezinta interesele romanilor.

Ludovic Orban: Eugen Teodorovici trebuie sa se duca sa se trateze. El a inventat venituri inexistente(VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a lansat un atac dur, luni, la adresa fostului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce acesta din urma a propus crearea unei comisii de ancheta in cadrul careia sa dea.

FLORIN CITU: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza. --- * ACTUALIZARE - Claudiu Nasui USR) catre Florin Citu: Odata ce ati devenit ministru, nu ati mai facut lucruri promise. Cel mai grav e aceasta crestere a deficitului. Stiu ca e moartea pasiunii sa vorbesti despre deficit, dar el va avea un impact major asupra Romaniei.

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )