Libnet.ro
UNICEF

22:30

Euro, la nivel record. Orban: Nu-i motiv de panica. Florin Citu: Urmeaza lucruri fantastice pentru romani

B1 B1,
Euro, la nivel record. Orban: Nu-i motiv de panica. Florin Citu: Urmeaza lucruri fantastice pentru romani

Premierul Ludovic Orban a tinut sa dea asigurari ca situatia economica a tarii este una stabila si ca nu exista motive de ingrijorare sau panica. Asta dupa ce, joi, euro a atins un nou nivel. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre cursul euro-leu: Nu exista niciun motiv de panica Economia este stabila

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca nu exista niciun motiv de neincredere, de panica, iar situatia economica este foarte stabila in contextul in care cursul BNR a egalat minimul istoric in raport cu euro. Nu ii mai speriati pe romani cu cresterea dobanzilor, chiriilor. Acolo unde sunt calculate chiriile in euro poate fi o crestere, dar nu este o crestere care sa ii sperie pe romani. Economia este stabila, a subliniat Orban.

Euro atinge un nou nivel record: 4,7834 lei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,7834 leieuro, in crestere cu 0,09% fata de valoarea atinsa miercuri, acesta fiind cel mai mare nivel anuntat vreodata de BNR.

Dolarul a atins un nivel record in raport cu leul

Euro si dolarul cresc, marti, fata de moneda nationala. Astfel, dolarul inregistreaza o noua valoare record, ca si aurul, care ajunge si el la cel mai mare nivel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )