Libnet.ro
UNICEF

13:16

Florin Citu afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite ale Americii pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in alte scopuri. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu spune ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, afirma ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in alte scopuri.

Florin Citu sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere: inseamna tot bani

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, a declarat ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere.

Florin Citu: As sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, s-a declarat in favoarea idee ca alocatiile sa fie inlocuite de acordarea unor vouchere cu ajutorul carora sa poata fi cumparate anumite produse, strict in.

Florin Citu: Alocatia pentru copii ar putea fi acordata sub forma de vouchere

Ministrul demis si din nou propus al Finantelor, Florin Citu, ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite ale Americii pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in.

MINISTRUL FINANTELOR FLORIN CITU: Fara niciun dubiu, trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive in economie, iar aceste lucruri au fost facute in conditiile in care in Parlamentul Romaniei inca domina socialistii care in continuare vor suprataxare, nationalizari si capusarea bugetului public. Vom face mai mult pentru romani. Pentru toti romanii. intai curatam, impreuna, Parlamentul de PSD. Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii, spune el.

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

Florin Citu, audiat in Parlament: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

Ministrul propus al Finantelor Publice, Florin Citu este audiat, luni, in comisii, pentru investirea.

FLORIN CITU: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza. --- * ACTUALIZARE - Claudiu Nasui USR) catre Florin Citu: Odata ce ati devenit ministru, nu ati mai facut lucruri promise. Cel mai grav e aceasta crestere a deficitului. Stiu ca e moartea pasiunii sa vorbesti despre deficit, dar el va avea un impact major asupra Romaniei.

Florin Citu, aviz negativ in Comisiile Parlamentare

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )