Libnet.ro
UNICEF

17:46

Florin Citu, dupa ce PSD a anuntat ca nu participa la votul pentru investirea Guvernului: Este ticalosie, marsavie ceea ce fac

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, dupa ce PSD a anuntat ca nu participa la votul pentru investirea Guvernului: Este ticalosie, marsavie ceea ce fac

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a afirmat, miercuri seara, ca PSD se joaca cu viitorul romanilor, refuzand sa participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II. Este ticalosie, marsavie ceea ce fac. Nu poti sa dai jos un guvern si apoi sa spui ca nu vii sa votezi in Parlament, a spus Citu. continuă pe Adevărul

Citu, dupa anuntul PSD: E o ticalosie, o marsavie ce fac. Se joaca cu viitorul romanilor

Replica dura a liberalului Florin Citu, dupa ce PSD a anuntat, prin vocea liderului sau, ca nu va participa la votul pentru investirea Guvernului Orban II. E o ticalosie, o marsavie ce fac. Nu poti sa.

Florin Citu spune ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, afirma ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in alte scopuri.

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

Florin Citu: As sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, s-a declarat in favoarea idee ca alocatiile sa fie inlocuite de acordarea unor vouchere cu ajutorul carora sa poata fi cumparate anumite produse, strict in.

Florin Citu: Alocatia pentru copii ar putea fi acordata sub forma de vouchere

Ministrul demis si din nou propus al Finantelor, Florin Citu, ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite ale Americii pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in.

Florin Citu afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite ale Americii pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in alte scopuri.

Florin Citu, audiat in Parlament: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

Ministrul propus al Finantelor Publice, Florin Citu este audiat, luni, in comisii, pentru investirea.

Florin Citu promite o bomba la audierea sa din Parlament: Aflam de ce PSD a amanat cresterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie atat in 2019, cat si in 2020

Votul pentru investitura Guvernului Orban II, care are sanse destul de mici sa treaca, va avea loc in 24 februarie. Totusi, pana atunci, ministrii propusi de premierul desemnat Ludovic Orban pentru formarea.

Florin Citu, circ in Parlament pe tema cresterii pensiilor: Banii sunt in buget! PSD sa explice de ce nu a vrut sa creasca pensiile de la 1 ianuarie

Ministrul Florin Citu a revenit in Parlament, unde au inceput audierile ministrilor propusi pentru Guvernul Orban II. Controversatul ministru al Finantelor esteunul dintre ministrii cu care Ludovic Orban a revenit, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat tot pe el premier.

Florin Citu: PSD ii uraste pe romani. Trebuie sa-i oprim. E nevoie urgent de alegeri anticipate

Florin Citu, ministrul propus al Finantelor care a primit aviz negativ la audierile de luni din Parlament, a rabufnit impotriva celor din PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )