Libnet.ro
UNICEF

15:30

Florin Citu a facut anuntul: Cand vor fi achizitionate materialele pentru prevenirea infectarii cu coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu a facut anuntul: Cand vor fi achizitionate materialele pentru prevenirea infectarii cu coronavirus (VIDEO)

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca in prima saptamana a lunii martie se vor incheia procedurile de achizitie a echipamentelor, materialelor,. continuă pe B1

Citu, dupa anuntul PSD: E o ticalosie, o marsavie ce fac. Se joaca cu viitorul romanilor

Replica dura a liberalului Florin Citu, dupa ce PSD a anuntat, prin vocea liderului sau, ca nu va participa la votul pentru investirea Guvernului Orban II. E o ticalosie, o marsavie ce fac. Nu poti sa.

FLORIN CITU: Banii pentru cresterea pensiilor sunt in buget

ACTUALIZARE - Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, a primit aviz de respingere din partea comisiilor reunite de buget-finante ale Parlamentului, dupa o audiere de aproape trei ore si presarata cu multe discutii tensionate si ironii. Au fost 18 voturi pentru si 18 impotriva. --- * ACTUALIZARE - Florin Citu: Am ales un ritm gradual de reducere a deficitului pentru a trece de la o politica fiscala prociclica la una anticiclica. E un plan credibil. Referitor la cheltuieli, nu e nimic suplimentar, e legislatia in vigoare. Ce am putut am oprit: am inghetat indemnizatiile, veniturile demnitarilor, dar Parlamentul ne submineaza. --- * ACTUALIZARE - Claudiu Nasui USR) catre Florin Citu: Odata ce ati devenit ministru, nu ati mai facut lucruri promise. Cel mai grav e aceasta crestere a deficitului. Stiu ca e moartea pasiunii sa vorbesti despre deficit, dar el va avea un impact major asupra Romaniei.

FLORIN CITU: Procedura de achizitie a materialelor de prevenire a coronavirusului va fi finalizata in prima saptamana din martie

Ministrul interimar al Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat, joi, ca, potrivit calendarului stabilit, in prima saptamana din luna martie vor fi finalizate procedurile de achizitie a echipamentelor, materialelor, substantelor de prevenire a infectarii cu coronavirus.

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Florin Citu: Alocatia pentru copii ar putea fi acordata sub forma de vouchere

Ministrul demis si din nou propus al Finantelor, Florin Citu, ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite ale Americii pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in.

Florin Citu afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, afirma ca sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite ale Americii pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in alte scopuri.

Florin Citu spune ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiei pentru copii cu vouchere

Ministrul propus al Finantelor, Florin Citu, afirma ca ar sustine varianta inlocuirii alocatiilor pentru copii cu vouchere, acest sistem fiind folosit si in Statele Unite pentru a se asigura ca banii nu vor fi folositi de parinti in alte scopuri.

Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din Parlament (VIDEO)

UPDATE:Florin Citu a primit aviz de respingere in urma audierii din comisiile reunite de finante ale Parlamentului. Florin Citu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, Florin Citu, a fost.

FLORIN CITU: Acceptam Comisie de ancheta in Parlament

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri seara, ca accepta Comisie de ancheta in Parlament in care va prezenta toate documentele si notele fostului Guvern in care se spunea ca exista riscul major de a depasi deficitul de 3%.

Florin Citu, dupa ce PSD a anuntat ca nu participa la votul pentru investirea Guvernului: Este ticalosie, marsavie ceea ce fac

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a afirmat, miercuri seara, ca PSD se joaca cu viitorul romanilor, refuzand sa participe la votul pentru investirea Guvernului Orban II. Este ticalosie, marsavie ceea ce fac. Nu poti sa dai jos un guvern si apoi sa spui ca nu vii sa votezi in Parlament, a spus Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )