Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, mesaj pentru PSD-isti in ziua in care se decide soarta guvernarii PNL: Sunteti istorie!

Antena3 Antena3,
Florin Citu, mesaj pentru PSD-isti in ziua in care se decide soarta guvernarii PNL: Sunteti istorie!

Indiferent de ce se intampla astazi, din punct de vedere al fiscalitatii nu se va schimba nimic, a anuntat ministrul Florin Citu, intr-un mesaj postat pe Facebook in care subliniaza ca guvernantii PNL sunt mai pregatiti ca niciodata pentru orice eveniment. continuă pe Antena3

FLORIN CITU: Guvernul face ce este nevoie pentru a reduce deficitul bugetar

Investitorii au incredere ca Guvernu PNL face ce este nevoie si ce trebuie pentru a reduce deficitul bugetar, doar asa putem sa reducem inflatia si dobanzile, a afirmat ministrul Finantelor, Florin Citu, duminica, intr-o postare pe Facebook.

Sesizare la ANAF pe declaratia de avere a lui Florin Citu

Un avocat roman pune la indoiala competenta lui Florin Citu si a alertat ANAF-ul dupa ce a consultat declaratia de avere a ministrului propus pentru Finante.

Florin Citu: Dobanzile scad pentru ca investorii au incredere ca acest guvern PNL face ce este nevoie si ce trebuie pentru a reduce deficitul bugetar

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a scris pe pagina sa de Facebook ca dobanzile scad datorita faptului ca investitorii au incredere in Guvernul PNL.

Florin Citu acuza PSD de producerea unor stiri false pe teme economice care il vizeaza direct

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a afirmat ca PSD produce stiri false pe teme economice, acestea vizandu-l direct.

Exces de putere. Ministrul Florin Citu s-a ratacit in propria avere

Cand nu isi face selfie, ministrul Finantelor, Florin Citu, se incurca in propriile hartii. Hartiile care ar trebui sa-i dovedeasca averea.

Florin Citu ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false: Disperare, numele tau este PSD!

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, ii acuza pe social-democrati ca raspandesc stiri false pe teme economice la adresa sa. Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul .

Ministrul de Finante: Disperare, numele tau este PSD!

Ministrul liberal de Finante, Florin Citu, este revoltat de atitudinea celor din PSD, care au lansat in ultima vreme atacuri la adresa sa si a ministerului pe care il conduce.

Klaus Iohannis, mesaj pentru noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia: Sa ne respectam credintele, dar sa depasim diviziunile

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, sambata, cu ocazia instalarii Monseniorului Kovacs Gergely ca Arhiepiscop al Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba-Iulia. Seful statului amintit, in.

Americanii se pregatesc pentru sezonul uraganelor. Care sunt numele furtunilor din acest an

Centrul National pentru Uragane din SUA a publicat lista cu cele 21 de nume de uragane pentru acest sezon, informeaza Mediafax. Printre nume se regasesc Dolly, Isaias si Omar. Anul trecut, meteorologii au inregistrat 18 furtuni, un record in ultimii 150 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )