Libnet.ro
UNICEF

11:16

FLORIN CITU: PSD incearca sa sicaneze ceea ce vrea sa faca presedintele

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: PSD incearca sa sicaneze ceea ce vrea sa faca presedintele

Ministul Finantelor Publice, Florin Citu, si-a afirmat marti seara nedumerirea cu privire la jocul PSD de a respinge cererea de reexaminare a legii de repatriere a aurului formulata de presedinte, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: PSD nu avea nicio intentie sa aplice Legea Pensiilor in 2020. Teodorovici sa nu mai minta si sa acuze public (VIDEO)

Daca Eugen Teodorovici nu renuntala acuzatiile si minciunile publice, va fi publicat un document din care rezulta ca PSD nu avea de gand sa aplice Legea Pensiilor in 2020, a declarat ministrul.

FLORIN CITU: Guvernul asteapta de la mediul de afaceri romanesc sa faca profit

Guvernul asteapta de la mediul de afaceri din tara noastra sa faca profit, iar profitul sa ramana in Romania si sa fie reinvestit aici, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, in cadrul unei intrevederi cu membrii asociatiei patronale Concordia.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

FLORIN CITU: Guvernul PSD a stiut de la inceputul anului ca deficitul va depasi 4%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul PSD stia, inca de la inceputul acestui an, ca deficitul bugetar va depasi tinta de 4% daca nu sunt luate masuri suplimentare.

Ministrul Florin Citu, mesaj pentru investitorii straini: Asteptam de la mediul de afaceri sa ramana cu profitul romanesc si sa il reinvesteasca

Guvernul asteapta de la mediul de afaceri din Romania sa faca profit, iar profitul sa ramana in Romania si sa fie reinvestit aici, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, in cadrul un.

Klaus Iohannis, despre motiunea impotriva lui Florin Citu: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor Florin Citu a reprezentat o golaneala a PSD.

Senatorii social-democrati l-au demis pe Ministrul Finantelor, Florin Citu

Cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si 2 abtineri, Florin Citu a fost demis de majoritatea parlamentara social-democrata a senatorilor din functia de ministru al Finantelor Publice. Senatorii PSD au votat motiunea simpla introdusa impotriva lui Citu si initiata de Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice, care a lipsit, ieri, la dezbaterea si votul din plenul Senatului.

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

Florin Citu a picat testul la prima motiune din viata sa!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a raspuns taios, luni, in Senat, la acuzatiile pe care PSD i le-a.

Florin Citu il ameninta pe Eugen Teodorovici cu documente: Ma vad fortat sa-l public

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca va publica un document care demonstreaza ca Guvernul PSD nu intentiona sa aplice noua lege a pensillor din 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )