Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gabriela Firea il ameninta pe premier cu plangere penala daca nu-i suplimenteaza bugetul. Pentru mine, Ludovic Orban=Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea il ameninta pe premier cu plangere penala daca nu-i suplimenteaza bugetul. Pentru mine, Ludovic Orban=Liviu Dragnea

Premierul General al Capitalei Gabriela Firea l-a amenintat pe premierul Ludovic Orban precum si pe ministrul de Finante Florin Citu ca daca nu va aproba solicitarea pentru suplimentarea bugetului pentru Bucuresti, atunci va depune plangere penala impotriva acestora. Pentru mine, Ludovic Orban = Liviu Dragnea. Se razbuna pe locuitorii Bucurestiului pentru a lovi politic, adauga Firea. continuă pe Adevărul

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala daca nu ii da 677 milioane lei Premierul, despre cererea primarului: O neobrazare! Sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate de ea?

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Asta in contextul in care prim-ministrul a spus.

Gabriela Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala pentru abuz in serviciu: Ludovic Orban e egal cu Liviu Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe ministrul Finantelor Florin Citu ca va depune o plangere penala pe numele acestora pentru abuz in serviciu, daca nu aproba suplimentarea bugetului Capitalei, subliniind ca pentru ea Ludovic Orban este egal cu Liviu Dragnea.

Gabriela Firea: Ludovic Orban este neprofesionist si este un premier nepregatit

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, ca Ludovic Orban este neprofesionist, catalogandu-l drept un premier nepregatit, in contextul in care seful Executivului a refuzat cererea Municipalitatii de a primi 677 de milioane de lei. Daca domnul ministru nu citeste Legea Bugetului de Stat, nu citeste Legea Finantelor Publice Locale, nu citeste Legea Administratiei Publice Locale, desi a fost viceprimar al Capitalei cativa ani si era normal sa cunoasca aceasta legislatie, imi pare rau ca trebuie sa ii spun faptul ca este neprofesionist si este un premier nepregatit, conform Mediafax.

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

VLAD VOICULESCU: Pretul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare

Vlad Voiculescu, candidatul desemnat de PLUS pentru Primaria Capitalei, a scris pe Facebook, ca pretul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare, in doar doua zile, de la 400 de milioane la un miliard de euro. Cineva ma intreba daca sunt de parere ca e furaciune. I-am raspuns ca e incompetenta, a scris Vlad Voiculesc, relateaza News. ro.

Plangere penala impotriva Adinei Florea din cauza anchetei fata de Frans Timmermans si a Verei Jourova, dupa prezentarea Raportului MCV. Se cere inclusiv expertiza medico-legala psihiatrica

Adina Florea, sefa Sectiei Speciale pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), se confrunta cu o plangere penala depusa impotriva ei de Asociatia Initiativa Pentru Justitie,.

Marian Oprisan a depus plangere penala impotriva sefilor Inspectoratului Scolar Vrancea

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a anuntat ca a depus plangere penala pe numele sefilor Inspectoratului Scolar Judetean care ar impiedica desfasurarea unei activitati care incurajeaza lectura, proiect aprobat de Consiliul Judetean intr-o sedinta anterioara, relateaza News. ro.

BOMBA in dosarul CARACAL! Fostul sef STS i-a facut plangere penala lui Alexandru Cumpanasu

Fostul sef STS, Sorinel Vasilca, i-a facut plangere penala lui Alexandru Cumpanasu, anunta chiar fostul candidat la prezidentiale. Potrivit acestuia, Vasilca acuza ca a demisionat din cauza lui.

Marian Oprisan, plangere penala impotriva conducerii Inspectoratului Scolar Vrancea pentru ca impiedica Magia Craciunului

Presedintele Consiliului judetean Vrancea, Marian Oprisan, a declarat marti, 10 decembrie, in cadrul sedintei ordinare a CJ Vrancea, ca a inaintat la Parchetul Vrancea o plangere penala impotriva celor doi conducatori ai Inspectoratului Scolar Vrancea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )