Libnet.ro
UNICEF

09:00

Iohannis: Motiunea impotriva ministrului Citu, o golaneala PSD-ista, o atitudine care denota dispret PSD in continuare, in institutiile importante, are puterea (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Motiunea impotriva ministrului Citu, o golaneala PSD-ista, o atitudine care denota dispret PSD in continuare, in institutiile importante, are puterea (VIDEO)

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, este o golaneala PSD-ista, a declarat presedintele Klaus Iohannis. Motiunea simpla o golaneala a PSD. Nu indeplineste criteriil. continuă pe B1

Motiunea impotriva ministrului Citu, dezbatuta in Parlament. Ciolacu anunta cand vrea PSD sa dea jos Guvernul

Senatorii dezbat si voteaza astazi prima motiune simpla depusa impotriva unui ministru al Cabinetului Orban. Social democratii ii reproseaza ministrului Finantelor Florin Citu declaratiile iresponsabile, care au dus la deprecierea brusca si masiva a leului.

Eugen Tapu-Nazare (PNL): Motiunea impotriva lui Citu, un autodenunt al PSD. Cu prognoze false sau inexistente, au creat explozia dobanzilor, au segmentat Romania si au devalorizat leul

Senatorul PNL Eugen Tapu-Nazare sustine ca motiunea simpla adoptata impotriva ministrului Citu a fost mai degraba un autodenunt, pentru ca Eugen Teodorovici este cel care s-a ocupat de Finantele.

Iohannis, despre motiunea simpla mpotriva ministrului Finantelor: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a calificat drept o golaneala a PSD motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, care a fost adoptata in urma cu o zi de Senat.

Iohannis: Motiunea PSD este o golaneala. Teodorovici a considerat ca e momentul sa-l jigneasca pe ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat motiunea simpla a PSD impotriva ministrului Florin Citu drept o golaneala si l-a criticat pe Eugen Teodorovici pentru jignirile adresate la adresa lui Citu.

Motiunea mpotriva ministrului Finantelor, adoptata de Senat. Votul nu are niciun efect Ludovic Orban: Sub nicio forma nu am de gnd sa iau o decizie legata de domnul Ctu - UPDATE

Senatorii au adoptat, luni, motiunea simpla depusa de PSD la adresa ministrului de Finante Florin Citu. Votul nu are insa niciun efect, neatragand automat si schimbarea din functie a ministrului Finantelor. Daca PNL imi va cere demisia, imi voi da demisia, a declarat Citu, imediat dupa vot. Premierul Ludovic Orban a spus, dupa adoptarea motiunii, ca are o colaborare foarte buna cu ministrul Finantelor si sub nicio forma nu va lua o decizie legata de acesta.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, adoptata de Senat. Citu, catre PSD: Gata! S-a terminat! Nu mai merge sa furati!

UPDATE: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a trecut in Senat. Ramane la latitudinea prim-ministrului Ludovic Orban daca il schimba sau nu pe Citu din.

Senatul va dezbate motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor intitulata Guvernare PNL numele tau este AUSTERITATE

Senatul dezbate, luni, motiunea simpla intitulata Guvernare PNL numele tau este AUSTERITATE, impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Motiunea, a carei dezbatere incepe la ora 16:00, este.

Klaus Iohannis, despre motiunea impotriva lui Florin Citu: O golaneala a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor Florin Citu a reprezentat o golaneala a PSD.

Klaus Iohannis, dezlantuit la adresa PSD: Motiunea din Senat, o golaneala!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca motiunea simpla la adresa ministrului Finantelor a .

Florin Citu ii acuza pe Dancila si pe Teodorovici inainte de motiunea impotriva sa

Florin Citu iese la atac inainte de votul motiunii din Senat! El i-a acuzat, intr-o conferinta de pr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )