Libnet.ro
UNICEF

10:31

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a avut, luni, o discutie despre bugetul pentru 2020 cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, potrivit News. ro.

Reactia lui Iohannis la vestea ca-i va ingheta indemnizatia anul viitor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca i se pare potrivit ca-i va ingheta indemnizatia anul viitor pentru ca politicienii de la nivel inalt trebuie sa fie primii care dau semnalul ca nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale.

Ce spune Iohannis despre planul Guvernului PNL de a-i ngheta salariul. I-am ncurajat sa mearga mai departe

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca intentia guvermului a ingheta salariile demitarilor e un lucru potrivit, iar politicienii ar trebui sa fie primii care dau semnalul ca nu toata lumea poate sa beneficieze tot timpul de cresteri salariale.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Mircea Badea, un nou atac la PNL si la Klaus Iohannis. Cum isi jigneste si colegii din presa

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a celor din PNL. Atacurile au fost indreptate ulterior si in directia unor jurnalisti, dar nu au fost omisi nici romanii din diaspora. Totul dupa ce Iohannis a fost ironizat de o televiziune din SUA, iar lui Badea i s-a parut ca .

KLAUS IOHANNIS: Demersul de revizuire a Constitutiei va trebui realizat cu maxima responsabilitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, in care afirma ca orice demers de revizuire va trebui realizat cu maxima responsabilitate, obiectivul fiind acela de a avea o Lege fundamentala modernizata, care sa permita constructia unui edificiu statal puternic si eficient.

A facut sau nu blat Viorica Dancila cu Klaus Iohannis, la prezidentiale? Explicatiile lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu, fostul secretar al PSD, a oferit o explicatie ce ar sa aiba rolul de a face lumina, in scandalul izbucnit recent in legatura cu un posibil blat, la alegerile prezidentiale. intelegerea ar fi fost facuta intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, candidatul PNL care a iesit invingator in prezidentialele din 2019. A facut .

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

Legea prin care padurarii vor fi dotati cu armament de serviciu, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea de modificare si completare a OUG 592000 privind Statutul personalului silvic, a carei principala prevedere este dotarea cu armament de serviciu a personalului silvic care are atributii de paza si protectie.

Gabriela Firea, replica dupa criticile lui Klaus Iohannis: Sa candideze dumnealui la Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il invita pe presedintele Klaus Iohannis sa candideze la Primaria Capitalei, ca sa arate cum trebuie sa arate orasul. Reactia lui Firea vine dupa ce presedintele a declarat ca Bucurestiul nu este un oras bine pus la punct.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )