Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marius Budai, replica dura pentru Citu: Disperare este numele copiilor carora dumneavoastra nu vreti sa le platiti alocatiile de stat majorate

Antena3 Antena3,
Marius Budai, replica dura pentru Citu: Disperare este numele copiilor carora dumneavoastra nu vreti sa le platiti alocatiile de stat majorate

Marius Budai i-a raspuns dur lui Florin Citu, ministrul liberal de Finate, dupa ce acesta a facut le-a transmis social-democratilor sa puna mana pe carte. continuă pe Antena3

Marius Budai ii raspunde lui Citu dupa replica disperare, numele tau e PSD

Disperare este numele copiilor carora nu le sunt platite alocatiile de stat majorate, a afirmat, duminica, deputatul PSD, Marius Constantin Budai, intr-o postare pe Facebook, raspunzand astfel acuzatiilor ministrului interimar al Finantelor, Florin Citu, autorul sintagmei - Disperare, numele tau este PSD.

Rares Bogdan, replica dura pentru USR

Povestea de dragoste dintre PNL si USR pare sa se fi sfarsit. Dupa atacurile venite asupra liberalilor, acestia au replicat dur, prin vocea europarlamentarului Rares Bogdan.

Economistul Benta, predictie dura pentru romani dupa prabusirea leului: Efectele deprecierii monedei nationale

Adrian Benta a vorbit despre prabusirea leului si a lansat o previziune economica dura pentru romani. Economistul sustine ca principala cauza a ceea ce se intampla din punct de vedere economic este faptul ca noi traim cam pe datorie.

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la CCR OUG privind alegerile anticipate

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala Ordonanta privind alegerile anticipate. Renate Weber a vorbit la Antena 3 despre incalcari grave ale Constitutiei.

Citu: Disperare, numele tau este PSD! De cateva zile tot PSD-ul produce stiri false pe teme economice la adresa mea

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD produce stiri false pe teme economice, acestea vizandu-l direct. Disperare, numele tau este PSD, a scris, sambata, Citu pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )