Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor spune ca exista consens politic pe tema pensiilor speciale. Florin Citu: Nu putem sa mai avem doua Romanii

B1 B1,
Ministrul Finantelor spune ca exista consens politic pe tema pensiilor speciale. Florin Citu: Nu putem sa mai avem doua Romanii

Un sistem de pensii in care avem doua tipuri de oameni - unii speciali si altii care primesc pensii bazate pe contributivitate - trebuie sa se sfarseasca, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice,. continuă pe B1

Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu. Ce spune despre concedieri

Guvernul Orban are un plan pentru reducerea cheltuielilor pe anul viitor astfel incat sa se incadreze in deficitul de aproximativ 3,5%. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat si chiar concedieri in sectorul bugetar sunt printre masurile luate in calcul.

Ministrul Finantelor anunta o premiera luni, in Senat. Va spune adevarul despre bugetul pe 2020

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta o premiera luni, in Senat, la dezbaterea motiunii simple depuse de PSD impotriva sa. Luni, 9 decembrie, veti asista la o premiera. O sa fie pentru prima oara,.

Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Reactia ministrului de Finante Florin Citu, dupa ce motiunea simpla Guvernare PNL-numele tau este austeritate- a trecut, luni, in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 impotriva si doua abtineri. Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat Motiunea simpla, care poarta titlul Guvernare PNL-numele tau este austeritate, depusa la .

Ministrul Finantelor, intrebat daca presedintele Iohannis este de acord sa-i fie inghetat salariul: Acceptam toti

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre situatia actuala a economiei si despre masurile pe care le are in vedere pentru redresarea situatiei, precizand ca una dintre ele este inghetarea salariilor demnitarilor, pe care o acceptam toti.

Premiera lui Citu: Pentru prima oara, in ultimii trei ani, un ministru al Finantelor le spune adevarul romanilor

Ministrul Finantelor Florin Citu anunta o premiera luni, in Senat, la dezbaterea motiunii simple depuse de PSD impotriva sa, spunand ca va fi pentru prima oara, in ultimii trei ani, cand un ministru al Finantelor le spune adevarul romanilor.

Circ in Parlament pe tema pensiilor speciale

A fost scandal urias in Parlament, la dezbaterile pentru eliminarea pensiilor speciale.

USR contrazice PNL pe tema pensiilor speciale. Orban o corecteaza pe Turcan

Subiectul pensiilor speciale naste neintelegeri intre principalele partide parlamentare ale Dreptei.

Senatorii social-democrati l-au demis pe Ministrul Finantelor, Florin Citu

Cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si 2 abtineri, Florin Citu a fost demis de majoritatea parlamentara social-democrata a senatorilor din functia de ministru al Finantelor Publice. Senatorii PSD au votat motiunea simpla introdusa impotriva lui Citu si initiata de Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice, care a lipsit, ieri, la dezbaterea si votul din plenul Senatului.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )