Libnet.ro
UNICEF

21:45

Premierul Orban si ministrul Citu, intrevedere cu presedintele Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa decizia agentiei de rating StandardPoors

B1 B1,
Premierul Orban si ministrul Citu, intrevedere cu presedintele Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa decizia agentiei de rating StandardPoors

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, au o intalnire, miercuri, de la ora 18, cu presedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni,au precizat surse oficiale pentru. continuă pe B1

Ciolacu: Premierul Orban ar trebui sa il revoce de urgenta pe Citu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca Florin Citu este un ministru iresponsabil care deja a facut mult rau Romaniei. PNL nu a inteles semnalul de alarma pe care l-a primit atunci cand Parlamentul nu i-a dat aviz lui Florin Citu pentru a fi ministrul Finantelor. ) Premierul Orban ar trebui sa il revoce de urgenta! Nu exista alta solutie!, sustine Ciolacu.

Orban si Ctu merg luni la Cotroceni sa discute cu presedintele Iohannis naintea dezbaterii motiunii simple contra ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban si ministrul finantelor publice, Florin Citu, merg luni la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit agendei de pe pagina de internet a Executivului.

Ministrul Finantelor, intrebat daca presedintele Iohannis este de acord sa-i fie inghetat salariul: Acceptam toti

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre situatia actuala a economiei si despre masurile pe care le are in vedere pentru redresarea situatiei, precizand ca una dintre ele este inghetarea salariilor demnitarilor, pe care o acceptam toti.

CNCD s-a autosesizat in cazul Gabrielei Firea Primarul general, declaratie controversata dupa ce premierul Orban i-a criticat mandatul falimentar la carma Capitalei

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in cazul Gabrielei Firea, a anuntat presedintele Csaba Astalosz, potrivit g4media. ro. Autosesizarea vine in contextul in care primarul general.

De ce isi asuma Guvernul raspunderea pe legea transportului intrajudetean. Premierul Orban: Astazi sunt copii care nu se mai duc la scoala, pentru ca nu sunt luati daca nu platesc (VIDEO)

Guvernul Orban isi asuma raspunderea in fata Parlamentului pentru modificarea legislatiei privind transportul intrajudetean, a carei forma actuala a creat multe probleme in sistem, a afirmat, miercuri.

Scenariu exploziv pentru romani! Premierul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare pentru aceasta categorie

Scenariu exploziv pentru romani! Premierul Ludovic Orban considera ca ar trebui crescuta varsta de pensionare pentru anumite categorii de angajati pana la 70 de ani. Declaratia a facut-o in contextul in care Guvernul a starnit un val de nemultumiri, dupa ce a anuntat ca vrea sa interzica din nou cumulul pensiei cu salariul in sectorul bugetar.

Premierul Orban: Le cerem parlamentarilor sa sustina proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a lansat un apel catre parlamentarii Romaniei, cerandu-le sa sustina proiectul de lege propus de PNL, prin care vor fi desfiintate pensiile speciale. in ceea ce ne priveste pe noi,.

Adrian Nastase, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei

Fostul premier Adrian Nastase a avut o prima reactie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a decis sa-i retraga ordinul Steaua Romaniei.

Consiliul Superior al Magistraturii si alege marti noua conducere. Favorita ar fi judecatoarea Nicoleta Tnt, o apropiata a Liei Savonea Presedintele Iohannis, invitat la sedinta - surse

Lia Savonea, unul dintre cei mai controversati presedinti al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), isi incheie mandatul, iar CSM isi va alege marti noua conducere pentru anul 2020. Surse oficiale au declarat pentru HotNews. ra ca favorita ar fi judecatoarea Nicoleta Tint, considerata o apropiata a Liei Savonea. La sedinta de marti a CSM a fost invitat si presedintele Klaus Iohannis, potrivit surselor citate.

Padurarii vor fi iNARMATI. Presedintele Iohannis a facut ANUNTUL OFICIAL

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea care prevede ca padurarii cu atributii de paza vor putea fi dotati cu armament de serviciu. Decret pentru promulgarea Legii privind modificarea si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )