Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD depune plangere penala impotriva liberalilor care au acuzat Guvernul ca a furat 10% din PIB

Hotnews Hotnews,
 PSD depune plangere penala impotriva liberalilor care au acuzat Guvernul ca a furat 10% din PIB

PSD a anuntat, marti, ca va depune o plangere penala impotriva liberalilor care acuza Guvernul ca a falsificat datele financiare si ca PSD-ALDE au furat 10% din PIB in ultimii doi ani si jumatate. Social-democratii sustin ca aceste afirmatii sunt false si pun in pericol securitatea nationala. Reactia PSD vine in contextul in care liberalii Rares Bogdan si Florin Citu au scris pe paginile lor de socializare ca PSD-ALDE au furat banii romanilor. continuă pe Hotnews

PSD depune plangere penala impotriva lui Rares Bogdan si Florin Citu: Pun in pericol securitatea nationala

PSD a anuntat, marti, ca va face o plangere penala impotriva lui Rares Bogdan si impotriva senatorului PNL Florin Citu, care au dezinformat, in mod constient, cu privire la rectificarea.

PSD, plangere penala impotriva PNL: ,,Acest document ar fi fost falsificat

Social-democratii au anuntat, marti, ca vor depune o plangere penala impotriva reprezentantilor PNL .

PSD, plangere penala impotriva unor reprezentanti PNL: Pun in pericol securitatea nationala - Social democratii neaga FALSIFICAREA datelor bugetare

PSD anunta ca va face o plangere penala impotriva unor reprezentanti PNL. Este vorba despre Florin Citu si Rares Bogdan, care au acuzat partidul de guvernamant ca au falsificat datele bugetare si ca.

Rares Bogdan, dupa ce PSD a anuntat ca depune plangere penala impotriva sa: Oamenii sunt pe alta planeta (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a reactionat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, dupa ce PSD a anuntat ca va face plangere penala pe numele sau si al lui.

Rares Bogdan (PNL), dupa ce PSD l-a amenintat cu o plangere penala: I-am demascat si sunt disperati! Ne urcam pe ei pana ii scoatem din Palatul Victoria

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a reactionat si el, dupa ce PSD a anuntat ca va depune plangere penala impotriva sa, dar si a lui senatorului liberal Florin Citu, sub acuzatia ca acestia ar fi pu.

Florin Citu (PNL), prima reactie dupa ce PSD a anuntat ca depune plangere penala impotriva sa: Perfect. Voi avea in premiera ocazia sa le arat procurilor unde si cum s-a furat (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu a reactionat, in direct la emisiunea Talk B1 moderata de Laurentiu Botin, dupa ce PSD a anuntat ca va depune plangere impotriva sa, pentru ca ar fi pus in pericol securitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )