Libnet.ro
UNICEF

15:30

MARCEL CIOLACU, DESPRE PROIECTUL GUVERNULUI: Un zombi legislativ; invitam in Parlament societatea civila sa reparam haosul PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU, DESPRE PROIECTUL GUVERNULUI: Un zombi legislativ; invitam in Parlament societatea civila sa reparam haosul PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu, despre proiectul Guvernului privind carantinarea: Un alt zombi legislativ

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL.

Marcel Ciolacu (PSD): Proiectul privind carantinarea si izolarea, un alt zombi legislativ al Guvernului Orban, plin de aberatii majore ce atenteaza grav la drepturile si libertatile romanilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat ca Guvernul Orban naste un alt zombi legislativ prin proiectul privind carantinarea si izolarea, in care sustine ca social-democratii au gasit.

Marcel Ciolacu, despre deputatii PSD care au facut scandal la un fast-food: Incidentul e nescuzabil. Mi-am cerut scuze in numele lor

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a facut o serie de declaratii despre scandalul in care au fost implicati cei doi deputati PSD, care au refuzat sa poarte masca intr-un fast-food din Capitala.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala pentru scandalul Unifarm in fata Parlamentului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca premierul Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala in fata Parlamentului pentru scandalul Unifarm.

Marcel Ciolacu: Domnule Orban, trebuie sa dati explicatii. Romanii trebuie sa stie ce legatura aveti cu scandalul de la Unifarm. Acest guvern trebuie sa plece (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un val de acuzatii la adresa Guvernului PNL, in cadrul dezbaterii care a avut loc, luni, in Parlament, pe tema anchetei in centrul careia se afla compania Un.

Marcel Ciolacu: PSD va depune o motiune de cenzura si ea va trece 100%. Primul text a fost lucrat de Serban Nicolae

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca social-democratii vor depune motiune de cenzura impotriva Guvernului PNL, iar aceasta va trece 100%. El a precizat ca senatorul Serban Nicolae a.

Marcel Ciolacu anunta cand cade Guvernul PNL: Avem voturile necesare sa trecem motiunea!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a lansat, duminica, la Sinteza zilei, un atac virulent la adresa lui Ludovic Orban si a anuntat ca exista o majoritate in Parlament pentru daramarea Guvernului PNL.

Ciolacu, despre deputatii PSD scandalagii: Am sunat la shaormerie si mi-am cerut scuze. Incidentul este nescuzabil

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca incidentul provocat de cei doi deputati PSD care au refuzat sa poarte masca intr-un fast-food din Bucuresti si au facut scandal este nescuzabil, dar responsabilitatea este a organizatiei din care fac parte acestia. intrebat de remarcile rasiste ale celor doi, Ciolacu a spus ca nu stiu cat de profunde au fost.

Ciolacu, despre Robert Negoita: Este inca membru PSD Este decizia lui daca pleaca din partid

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca Robert Negoita a actionat pripit cand a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale, dar este inca membru PSD si ca inca discuta cu el despre o candidatura.

Ciolacu, despre cei doi deputati care au facut scandal intr-un fast-food din Bucuresti: Presupun ca vor avea mai mult timp liber

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seara, ca ceea ce au facut deputatii Adrian Solomon si Irinel Stativa intr-un fast-food din Bucuresti este nescuzabil si a avut o discutie cu ei. Ciolacu a precizat ca a cerut scuze in numele sau si al celor doi deputati reprezentantilor unitatii alimentare. intrebat daca cei doi deputati vor mai candida din partea PSD, Ciolacu a afirmat: Presupun ca vor avea mai mult timp liber.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )