Libnet.ro
UNICEF

15:01

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL ne trimite in Parlament doar catastrofe pe care trebuie sa le reparam in regim de urgenta

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Guvernul PNL ne trimite in Parlament doar catastrofe pe care trebuie sa le reparam in regim de urgenta

Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe o retea sociala in care precizeaza ca, alaturi de specialisti si de societatea civila, a construit o lege care sa ii protejeze pe romani in fata pandemiei. Avem garantia ca putem da votul final pe o lege coerenta si eficienta, a spus liderul PSD. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU, DESPRE PROIECTUL GUVERNULUI: Un zombi legislativ; invitam in Parlament societatea civila sa reparam haosul PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea si izolarea este un alt zombi legislativ si ca va invita in Parlament societatea civila pentru a repara haosul PNL.

Marcel Ciolacu: Domnule Orban, trebuie sa dati explicatii. Romanii trebuie sa stie ce legatura aveti cu scandalul de la Unifarm. Acest guvern trebuie sa plece (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un val de acuzatii la adresa Guvernului PNL, in cadrul dezbaterii care a avut loc, luni, in Parlament, pe tema anchetei in centrul careia se afla compania Un.

Marcel Ciolacu (PSD): Proiectul privind carantinarea si izolarea, un alt zombi legislativ al Guvernului Orban, plin de aberatii majore ce atenteaza grav la drepturile si libertatile romanilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a acuzat ca Guvernul Orban naste un alt zombi legislativ prin proiectul privind carantinarea si izolarea, in care sustine ca social-democratii au gasit.

Marcel Ciolacu, catre Ludovic Orban: De patru luni va spunem clar si raspicat: Guvernati, nu mai furati!

Acuzatii grave la adresa premierului facute de presedintele interimar al PSD. Marcel Ciolacu sustine ca Ludovic Orban a profitat de situatia generata de pandemia de coronavirus pentru a-si indestula prietenii politici si ca l-au interesat doar banii si distrugerea economiei.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala pentru scandalul Unifarm in fata Parlamentului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca premierul Ludovic Orban trebuie sa dea socoteala in fata Parlamentului pentru scandalul Unifarm.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a ajuns la un consens cu Raed Arafat, cu privire la forma finala a proiectului de lege privind carantinarea si izolarea

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca a ajuns la un consens cu secretarul de stat Raed Arafat, seful departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu privire la forma finala a proiectului de.

Marcel Ciolacu, despre scandalul provocat de doi deputati PSD intr-un fast-food: Incidentul este nescuzabil. Am sunat la saormarie si mi-am cerut scuze

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a catalogat drept nescuzabil, incidentul in care au fost implicati deputatii social-democrati Adrian Solomon si Ionel Stativa, intr-un fast food din Capitala. Ce.

Marcel Ciolacu, despre deputatii PSD care au facut scandal la un fast-food: Incidentul e nescuzabil. Mi-am cerut scuze in numele lor

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a facut o serie de declaratii despre scandalul in care au fost implicati cei doi deputati PSD, care au refuzat sa poarte masca intr-un fast-food din Capitala.

Marcel Ciolacu: Iohannis vindea tarii iluzii, dar Orban si Citu deja ingropasera economia

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, face acuzatii grave la adresa liberalilor. Liderul PSD spune ca premierul Ludovic Orban si Florin Citu, ministru al Finantelor, au ingropat deja economia.

Marcel Ciolacu: Peste doua ore, lui Orban ii suna ceasul! ii dam jos masca!

Marcel Ciolacu a scris pe o retea sociala un mesaj potrivit caruia Ludovic Orban va da socoteala, luni, pentru cea mai mare ticalosie din guvernarea liberala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )