Libnet.ro
UNICEF

05:45

CRISTOIU, dezvaluiri BOMBA despre Junker si INCULPATII din Romania:Este implicat intr-un proces! SE INVESTIGHEAZA un STAT PARALEL si BINOMUL din dotare

B1 B1,
CRISTOIU, dezvaluiri BOMBA despre Junker si INCULPATII din Romania:Este implicat intr-un proces! SE INVESTIGHEAZA un STAT PARALEL si BINOMUL din dotare

Cei care sustin lupta anticoruptie din Romania, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au propriile probleme cu lege, a relatat. continuă pe B1

CRISTOIU, dezvaluiri BOMBA:Este implicat intr-un proces! SE INVESTIGHEAZA un STAT PARALEL si BINOMUL din dotare

Cei care sustin lupta anticoruptie din Romania, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au propriile probleme cu lege, a relatat.

Continuati sa alergati, dar nu in directia gresita!

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, este de parere ca in ultimii 20 de ani s-au realizat foarte multe in privinta consolidarii sistemului de Justitie din Romania, iar demersul trebuie sa continue in directia buna, intrucat ne aflam pe ultima suta de metri. Domnia sa a declarat ieri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Bucuresti: S-au realizat foarte multe in 20 de ani, in privinta consolidarii sistemului de Justitie, crearea unei Justitii cu adevarat independente in Romania. S-au realizat foarte multe in cei 11 ani de cand Romania s-a alaturat Uniunii Europene, cu Mecanismul de cooperare si de verificare MCV) in vigoare. E ca si cum ati alerga la un maraton, iar acum sunteti pe ultima suta de metri. Mesajul meu este: continuati sa alergati, dar nu in directia gresita! Alergati in continuare catre finish, pentru ca aproape ati ajuns acolo. Mai sunt doar cateva recomandari ale Comisiei care inca trebuie indeplinite, nu va opriti, nu stati in loc, nu incepeti sa alergati in directia opusa!.

O companie condamnata intr-un SCANDAL DE CORUPTIE la nivel EUROPEAN vrea sa intre pe piata din Romania

Condamnata intr-un scandal de coruptie, compania belgiana Deme vrea sa intre pe piata serviciilor din Romania. Belgienii si-au manifestat intentia de a participa la licitatia organizata de Rompetrol.

Aparitie incredibila a lui Ronnie OSullivan! Fanii din Romania a cvintuplului campion mondial de snooker au fost de-a dreptul uimiti (VIDEO)

Aparitie incredibila a lui Ronnie OSullivan. Cvintuplul campion mondial de snooker si-a surprins fanii din Romania, dupa ce a postat pe contul sau de Instagram un filmulet cu el din sala de.

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Fostul director al CNAIR Narcis Neaga, numit membru in CA al companiei. Asociatia Pro Infrastructura: Perioada mandatului sau a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania

Condus CNAIR a fost cea mai nociva pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania din ultimii ani. Narcis Neaga este cercetat de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu un contract privind autostrada Sibiu - Orastie, potrivit news. ro. Narcis Neaga a fost director general al CNAIR in perioada 2012-2015.

Uluitor! UN PREOT transforma UNTDELEMNUL in BANI: Este cel mai bogat din Romania! Venituri ANUALE de milioane de euro

Ciprian Otea este cel mai bogat preot din Romania, in conditiile in care este patronul unei firme de detergenti cu peste 10 milioane de euro venituri anuale. De asemenea, preotul nu s-a sfiit sa intre intr-o.

Procedura de achizitie a corvetelor multifunctionale ce ar urma sa fie construite intr-un santier naval din Romania, demarata de MApN. Prima nava, construita si dotata in trei ani de la semnarea contractului

Departamentul pentru armamente al Ministerului Apararii Nationale a initiat joi procedura specifica de achizitie pentru atribuirea acordului-cadru de furnizare a produsului corveta multifunctionala, informeaza MApN. In februarie Guvernul a adoptat un HG prin care Armata poate demara achizitia a patru corvete mutifunctionale si modernizarea celor doua fregate tip T22R din dotarea Fortelor Navale. Valoarea totala a proiectului de investitii este de circa 1,6 mld. Euro, inclusiv TVA si presupune construirea intr-un interval de sapte ani a celor patru corvete intr-un santier naval din Romania, prima urmand a fi livrata dupa 3 ani.

Prima procedura de Arbitru de urgenta din Romania

Pentru prima oara in arbitrajul comercial din Romania s-a instituit procedura Arbitrului de urgenta cu privire la masuri asiguratorii si provizorii, prin Noile reguli de procedura arbitrala ale Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, intrate in vigoare la 1 ianuarie 2018.

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici...

Fenomen inexplicabil intr-o biserica din Romania. Toti cei care intra aici se vindeca in mod miraculos. Totul pare sa se datoreze unei icoane vechi de 200 de ani. Povestea spune ca in urma unui vis, un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )