Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dancila va avea intrevederi, la Bruxelles, cu Juncker si cu Timmermans. Tudorel Toader se va intalni cu comisarul european pentru Justitie

Adevărul Adevărul,
Dancila va avea intrevederi, la Bruxelles, cu Juncker si cu Timmermans. Tudorel Toader se va intalni cu comisarul european pentru Justitie

Premierul Viorica Dancila va avea intrevederi marti, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a anuntat CE. Tot saptamana viitoare, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se va intalni cu comisarul european pe Justitie, V277;ra Jourova. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, operatiune de ULTIM MOMENT in PENITENCIARE! Va face saptamanal asta...

Ministerul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri dimineata, ca saptamanal va fi prezentat cate un penitenciar, pentru a le cunoaste starea si pentru a le aduce la standardele cerute de catre.

Tudorel Toader: Vom prezenta saptamanal cate un penitenciar, sa vedem daca e la standardele CEDO

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca va fi prezentat saptamanal cate un penitenciar, pentru a se vedea in ce masura a fost adus la standardele Curtii Europene pentru Drepturile Omului CEDO).

Viorica Dancila, ntlniri cu Juncker si Timmermans

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa aiba, saptamana viitoare, intalniri cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-viceprededintele CE responsabil de justitie si statul de drept, Frans Timmermans, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu comisarul european pe justitie, Vera Jurova, potrivit unui draft de program al executivului comunitar.

Viorica Dancila, ntlnire cu Juncker si Timmermans

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa aiba, saptamana viitoare, o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-viceprededintele CE responsabil de justitie si statul de drept, Frans Timmermans, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu comisarul european pe justitie, Vera Jurova, potrivit unui draft de program al executivului comunitar.

Viorica Dancila si Tudorel Toader, intalniri IMPORTANTE cu oficialii europeni, in plin scandal legat de modificarea Codului penal: Cu cine vor discuta cei doi

Premierul Viorica Dancila se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, responsabil de justitie si statul de.

Viorica Dancila si Tudorel Toader, intalniri IMPORTANTE cu oficialii europeni, in plin scandal legat de modificarea Codului penal: Cu cine vor discuta cei doi (FOTO)

UPDATE: intalnirea premierului Viorica Dancila cu presedintele Comisiei EuropeneJean-Claude Juncker apare in programul oficial al sefului executivului comunitar, insa, pana acum nu a fost confirmata de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )