Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAGNEA DESPRE INTREVEDEREA CU PRESEDINTELE COMISIEI LIBE: Ne-am intalnit pe hol, am discutat doua minute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DRAGNEA DESPRE INTREVEDEREA CU PRESEDINTELE COMISIEI LIBE: Ne-am intalnit pe hol, am discutat doua minute

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a precizat, astazi, ca s-a intalnit cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, pe holurile Parlamentului si nu a avut o intalnire oficiala cu acesta. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Liviu Dragnea s-a intalnitcu presedintele comisiei LIBE, Claude Moraes. Liderul PSD a avut o intalnire cu politicianul care o va audia marti pe Laura Codruta Kovesi, presedintele comisiei LIBE din .

Dragnea: M-am ntlnit pe hol cu presedintele comisiei LIBE. Nu am discutat despre Kovesi, nu ma intereseaza foarte mult

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu a avut o intalnire stabilita cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, si nu este interesat de audierea Laurei Codruta Kovesi de marti.

iNTALNIRE-SOC: Dragnea si Dancila au discutat cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, cu o zi inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi(VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni dimineata, in biroul lui de la Camera Deputatilor, cu presedintele Comisiei de Libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European, Claude Moraes,.

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

Eurodeputatii PSD au cerut drept de vot al Comisiei LIBE pentru seful Parchetului UE

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana a declarat, pentru Mediafax, ca europarlamentarii PSD au transmis o solicitare pentru ca procedura alegerii procurorului-sef european, pentru care este inscrisa Laura Codruta Kovesi, sa fie una transparenta, iar Comisia LIBE sa aiba drept de vot in acest sens.

DRAGNEA, DESPRE INTALNIREA CU TIMMERMANS: Am a avut o discutie lunga si buna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca a avut o discutie lunga si buna cu Frans Timmermans, in care fiecare a inteles de la celalalt ce isi doreste.

Dragnea, despre intalnirea cu Timmermans: Exista o linie rosie care nu trebuie trecuta de nimeni, nici de cei care fac abuzuri in numele unei asa-zise lupte anticoruptie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a avut o discutie lunga si buna cu Frans Timmermans, in care fiecare a inteles de la celalalt ce isi doreste. Am convenit sa avem discutii in asa fel incat sa nu mai existe informatii nereale care sa circule de la unul la altul, a spus Dragnea.

DRAGNEA, DESPRE INTALNIREA PREMIERULUI CU ASOCIATIILE MAGISTRATILOR: Este un demers foarte bun

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca premierul Viorica Dancila se va intalni in cursul zilei de astazi cu asociatiile de magistrati pentru a discuta pe marginea OUG 7/2019 care aduce modificari legilor Justitiei, urmand sa se ia o decizie.

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu presedintele Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis a avut, sambata, consultari cu presedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, in marja participarii la Summitul UE - Liga Statelor Arabe, care se desfasoara la Sharm-El-Sheikh.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )