Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dragnea: M-am ntlnit pe hol cu presedintele comisiei LIBE. Nu am discutat despre Kovesi, nu ma intereseaza foarte mult

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: M-am ntlnit pe hol cu presedintele comisiei LIBE. Nu am discutat despre Kovesi, nu ma intereseaza foarte mult

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu a avut o intalnire stabilita cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, si nu este interesat de audierea Laurei Codruta Kovesi de marti. continuă pe Hotnews

DRAGNEA DESPRE INTREVEDEREA CU PRESEDINTELE COMISIEI LIBE: Ne-am intalnit pe hol, am discutat doua minute

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a precizat, astazi, ca s-a intalnit cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes, pe holurile Parlamentului si nu a avut o intalnire oficiala cu acesta.

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu presedintele comisiei LIBE

Liviu Dragnea s-a intalnitcu presedintele comisiei LIBE, Claude Moraes. Liderul PSD a avut o intalnire cu politicianul care o va audia marti pe Laura Codruta Kovesi, presedintele comisiei LIBE din .

Dragnea s-a ntlnit cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, care mine o va audia pe Kovesi pentru postul de procuror european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni dimineata, in Parlament, cu presedintele Comisiei LIBE, Claude Moraes. intrevederea are loc in contextul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi va fi audiata marti in comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european. intalnirea, care s-a incheiat la aceasta ora, nu a fost anuntata.

iNTALNIRE-SOC: Dragnea si Dancila au discutat cu seful Comisiei LIBE din Parlamentul European, cu o zi inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi(VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni dimineata, in biroul lui de la Camera Deputatilor, cu presedintele Comisiei de Libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European, Claude Moraes,.

Dragnea s-a intalnit cu seful Comisiei care o va audia marti pe Kovesi. Ne-am intalnit pe hol si am discutat doua minute

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu Claude Moraes, presedintele Comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European, comisie care ar urma ca marti sa o audieze pe fosta sefa DNA LAura Codruta Kovesi, pentru postul de procuror - sef european. Ulterior, Liviu Dragnea a precizat ca intalnirea avut loc pe holurile Palatului Parlamentului, ca a durat doua minute si ca nu s-a discutat despre Kovesi.

Eurodeputatii PSD au cerut drept de vot al Comisiei LIBE pentru seful Parchetului UE

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoana a declarat, pentru Mediafax, ca europarlamentarii PSD au transmis o solicitare pentru ca procedura alegerii procurorului-sef european, pentru care este inscrisa Laura Codruta Kovesi, sa fie una transparenta, iar Comisia LIBE sa aiba drept de vot in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )