Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul Dancila va avea la Bruxelles o ntrevedere cu presedintele Comisiei Europene

Hotnews Hotnews,
 Premierul Dancila va avea la Bruxelles o ntrevedere cu presedintele Comisiei Europene

Prim-ministrul Viorica Dancila, aflata intr-o vizita de lucru la Bruxelles, se va intalni marti cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul Vorica Dancila se intalneste marti, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker

Premierul Viorica Dancila va avea intrevederi marti, la Bruxelles, cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu comisiarii europeni pentru buget, pentru agricultura si pentru politica regionala.

Premierul Dancila, intrevedere cu presedintele Comisiei Europene la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila, aflata intr-o vizita de lucru la Bruxelles, se va intalni marti cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Potrivit Guvernului, in cadrul vizitei sale la.

Siegfried Muresan: Dancila se intoarce la Bruxelles cu un bilant rusinos: inflatie si deficit record, indepartarea de zona euro, legi antijustitie

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat marti ca premierul Viorica Dancila se intoarce la Bruxelles, unde se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, cu un bilant rusinos: inflatie si deficit record, indepartarea de zona euro, absorbtie scazuta a fondurilor europene, legi antijustitie, pregatire slaba a presedintiei UE.

Siegfried Muresan: Dancila se intoarce la Bruxelles cu un BILANT RUSINOS. Trebuie sa ne asteptam la o reactie DURA si ferma din partea partenerilor internationali

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan afrma ca premierul Viorica Dancila se intoarce la Bruxelles, unde se va intalni marti cu presedintele Comisiei Europene, cu un bilant rusions: inflatie si deficit.

Viorica Dancila, discutii despre preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania

Premierul Viorica Dancila se intalneste, marti, la Bruxelles cu presedintele comisiei europene Jean-Claude Juncker. Discutiile vizeaza, in principal pregatirea preluarii de catre Romania a.

Premierul Viorica Dancila, intalniri cu oficialii europeni

Premierul Viorica Dancila se intalneste la Bruxelles cu presedintele comisiei europene Jean-Claude Juncker. Discutiile vizeaza, in principal pregatirea preluarii de catre Romania a presedintiei.

Romania se opune propunerii Comisiei Europene de plafonare a subventiilor in agricultura

Aflata marti la Bruxelles, premierul Viorica Dancila i-a spus comisarului european pentru agricultura, Phil Hogan, ca Romania se opune propunerii Comisiei Europene de a plafona platile directe in agricultura, masura ce i-ar dezavantaja pe marii fermieri si ar favoriza micile ferme.

Viorica Dancila se afla n vizita de lucru la Bruxelles. Premierul se ntlneste cu Juncker si mai multi comisari europeni

Premierul Viorica Dancila efectueaza luni si marti o vizita de lucru la Bruxelles, prilej cu care va avea o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, informeaza Guvernul intr-un comunicat.

Jean-Claude Junker, la intalnirea cu Viorica Dancila:Reveniti la un discurs politic normal in Romania

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Junker s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu premierul Viorica Dancila cu care a discutat despre evolutia pregatirilor din procesul de preluare a presedintiei Consiliului UE de catre Romania, dar si despre modificarile aduse in Parlament sistemului judiciar. Liderul european i-a transmis prim-ministrului sa se revina la un discurs politic normal in Romania.

Jean-Claude Juncker, sarcini clare trasate premierului Dancila: Revenirea la un discurs normal in Romania si continuarea progreselor inregistrate in justitie

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a intalnit marti cu premierul Viorica Dancila la Bruxelles! Cu aceasta ocazie, oficialul european i-a cerut sa lucreze pentru revenirea la un discurs normal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2929 seconds )