Libnet.ro
UNICEF

08:30

Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila cere ridicarea MCV, la Bruxelles: Romania indeplineste toate conditiile

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Dancila a spus ca Romania indeplineste conditiile de aderare la Schengen si cere. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles. Ea se va intalni cu Tusk, Tajani si Juncker

Premierul Viorica Dancila se afla astazi si maine la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Guvernului de la Bucuresti, ea urmand sa aiba intalniri cu presedintele Consiliului European, cu presedintele Parlamentului European si cu presedintele Comisiei Europene.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE.

De ce si-a inchis premierul Viorica Dancila pagina de Facebook

Premierul Viorica Dancila a decis sa isi inchida paginile de Facebook. Atat profilul personal cat si pagina dedicata activitatii sale politice. La momentul respectiv presa a speculat ca aceasta decizie.

Viorica Dancila, prima vizita la Bruxelles in calitate de premier. Cu cine se va intalni prim-ministrul

Premierul Viorica Dancila se afla marti si miercuri la Bruxelles, in prima vizita externa in calitate de sef al Executivului de la Bucuresti. Ea urmeaza sa aiba intrevederi cu presedintele Consiliului.

intalnire intre comisarul european, Corina Cretu, si premierul Viorica Dancila la Bruxelles

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, s-a intalnit marti, la Bruxelles, cu pre.

Viorica Dancila, vizita oficiala la Bruxelles

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, se afla intr-o vizita oficiala la Bruxelles. Viorica Dancila are programate mai multe intalniri importante si se va vedea inclusiv cu Donald Tusk, presedintele.

Be EU. Viorica Dancila, intalniri cruciale la Bruxelles

Viorica Dancila are si azi o agenda incarcata la Bruxelles, caci are multe intalniri importante. Se intalneste cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu presedintele Parlamentului European,.

Viorica Dancila: Am primit toata sustinerea de la varful Bruxellesului

Premierul Viorica Dancila a declarat la Romania TV ca a fost sustinuta si incurajata de liderii importanti de la Bruxelles si ca se bucura de tot sprijinul lor. Dancila da vina pe greaua mostenire in ceea ce priveste absorbtia fondurilor europene, sustine insa ca stam mai bine decat tari precum Germania si da garantii ca pana in 2023 vom avea 100% absorbtie de fonduri europene.

Viorica Dancila va fi primita miercuri, la Bruxelles, de Jean-Claude Juncker

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa fie primit, astazi, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit calendarului oficial al institutiei, publicat pe site-ul Comisiei.

Viorica Dancila, primele concluzii dupa intrevederea de la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca, dupa intalnirile pe care le-a avut la Bruxelles cu of.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )