Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce a aparut miercuri seara pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Ce a aparut miercuri seara pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs, miercuri, in Parlament in care a criticat coalitia de guvernare PSD-ALDE si a facut un apel la parlamentari sa nu mai faca rau societatii. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Imaginile cu Klaus Iohannis care te vor lasa mut

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron care il asteapta in strada pe Klaus Iohannis. Stire in curs de.

Klaus Iohannis, despre remanieri: Voi lua o decizie dupa sarbatorile dedicate Zilei Nationale. CCR nu are ce sa spuna aici

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni seara, ca va lua o decizie in ceea ce priveste remanierea ministrilor de la Transporturi Lucian Sova) si Dezvoltare Paul Stanescu) doar dupa sarbatorile.

Klaus Iohannis, despre remaniere: Dupa 1 decembrie, cum am spus. CCR nu are ce sa spuna aici, sunt ntr-un termen foarte rezonabil de raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni seara, ca va lua o decizie in ceea ce priveste remanierea ministrilor de la Transporturi si Dezvoltare doar dupa data de 1 decembrie. El a mai declarat ca se afla intr-un termen foarte rezonabil de raspuns si ca CCR, practic, nu are ce sa spuna aici.

Klaus Iohannis, despre noua criza Rusia-Ucraina: Pentru romni nu exista niciun motiv de ngrijorare / Suntem pregatiti pentru orice scenariu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca Romania este pregatita pentru orice scenariu in ceea ce priveste noul acces de tensiune dintre Rusia si Ucraina, subliniind in acelasi timp ca pentru romani nu exista niciun motiv de ingrijorare.

VIDEO Dupa discursul din Parlament, Klaus Iohannis a fost ignorat total de liderii Coalitiei si membrii Guvernului

Reprezentantii puterii l-au evitat miercuri pe presedintele Klaus Iohannis la sedinta solemna din Parlament. Desi la prezidiul Parlamentului s-au aflat atat presedintii celor doua Camere, cat si intreaga echipa guvernamentala, niciun membru al Coalitiei PSD-ALDE, cu exceptia ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, nu l-a salutat la finalul sedintei, asa cum cere protocolul oficial la astfel de evenimente.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri

Parlamentul se reuneste miercuri intr-o sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care va participa si presedintele Klaus Iohannis.

TRANSPORTATORII CATRE PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Cerem revocarea urgenta a ministrului demisionar Lucian Sova

Ministrul Transporturilor va semna pe 1 decembrie ordinul de liberalizare a transportului interjudetean de persoane Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) cere, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Klaus Iohannis, inlaturarea definitiva a ministrului demisionar, Lucian Sova, de la Ministerul Transporturilor. Toti transportatorii rutieri ii cer sefului statului sa nu se razbune pe acest sector de activitate si pe toti romanii care au avut de suferit din cauza ministrului Lucian Sova, prelungindu-le tuturor agonia.

Klaus Iohannis, primit de Emmanuel Macron. Cei doi lideri semneaza Parteneriatul Strategic dintre Romania si Franta

Presedintele Klaus Iohannis semneazaastazi impreuna cu presedintele Emmanuel Macron o declaratie politica privind Parteneriatul Strategic dintre Romania si Franta. Anuntul a fost facut de Klaus.

Klaus Iohannis va promulga Legea privind realizarea autostrazii Unirii: Ceremonia, organizata la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va promulga joi, 29 noiembrie, Legea privind realizarea autostrazii Iasi-Targu Mures, cunoscuta drept Autostrada Unirii. Promulgarea actului normativ se va face in.

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )