Libnet.ro
UNICEF

18:00

Calin Popescu Tariceanu, adevarul despre tensiunile din coalitia PSD-ALDE

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, adevarul despre tensiunile din coalitia PSD-ALDE

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca nu exista tensiuni in coalitia PSD-ALDE si ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis in care seful statului sa incerce sa-l. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatura la Cotroceni: N-as spune ca e un lucru de care sa ma sperii...

Calin Popescu Tariceanu nu exclude o posibila candidatura la prezidentiale, in 2019, dar afirmp ca decizia nu este una simpla. Nu e un lucru simplu si nici nu am discutat in cadrul coalitiei, unde va.

Ce ar schimba Calin Popescu Tariceanu daca ar fi presedintele Romaniei

Calin Popescu Tariceanu nu exclude o posibila candidatura la prezidentiale, in 2019, dar afirmp ca decizia nu este una simpla. Nu e un lucru simplu si nici nu am discutat in cadrul coalitiei, unde va.

Tariceanu, declaratii despre RUPEREA coalitiei. Liderul ALDE vorbeste de SANTAJ

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca au mai existat opinii diferite in coalitie, dar aceste probleme au fost rezolvate. Liderul ALDE a mai spus ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis si a in.

Tariceanu: Nu am avut nicio discutie, nici concreta, nici abstracta cu presedintele Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la Antena 3, ca nu a vut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis privind iesirea ALDE din coalitia de guvernare, iar reunificarea liberalilor nu are cum sa aiba loc, dat fiind faptul ca PNL este in prezent cantaretul regimului institutiilor de forta represiva, care a ingaduit si lauda actiunile care au vizat calcarea in picioare a drepturilor si libertatilor fundamentale.

TARICEANU, anunt de ULTIMA ORA despre CANDIDATURA la PREZIDENTIALE: N-as spune ca e lucru de care sa ma sperii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca o candidatura la alegerile prezidentiale din 2019 nu ar fi un lucru care sa-l sperie, dar nici nu este, in acest moment, manat de o ambitie.

Cine ar putea deschide lista ALDE pentru europarlamentare

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, luni, ca desi nu a fost intocmita lista candidatilor ALDE pentru alegerile europarlamentare din 2019, lista ar putea fi deschisa de eurodeputatul Norica Nicolai. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a explicat la sfarsitul saptamanii trecute ca alegerile pentru Parlamentul European reprezinta, momentan, prioritatea partidului sau.

Adevarul despre relatia de dragoste dintre Ion Dolanescu si regretata Ionela Prodan: Amanunte TERIBILE ies la iveala...

Ionela Prodan si Ion Dolanescu au trait in secret o poveste de dragoste, sustin mai multe voci. Surse din preajma celor doi cantareti, mai precis din ansamblul de dans care ii insotea la spectacole, au.

Sa fie adevarat? Care ar fi adevarul despre relatia dintre Andreea Esca si Alexandre Eram...

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit in urma cu 18 ani, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti. Cateva luni mai tarziu s-a nascut fetita acestora, Alexia, iar apoi a urmat un baietel, Aris. Rec.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )