Libnet.ro
UNICEF

19:32

Campania Fiecare Vot cauta observatori pentru alegerile prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Campania Fiecare Vot cauta observatori pentru alegerile prezidentiale

Coalitia Fiecare Vot cauta observatori la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019. Pentru primul tur, termenul limita pentru inscrieri este 2 noiembrie pentru strainatate si 5 noiembrie pentru observatori la sectii de votare din tara. continuă pe Hotnews

STUDIU Cine e Alexandru Cumpanasu? Ce cauta romanii pe Google privind alegerile prezidentiale 2019: Cumpanasu suscita cel mai mare interes

Pe Google, Alexandru Cumpanasu este cel mai cautat candidat la alegerile prezidentiale. El si-a capatat notorietatea dupa tragedia de la Caracal, cand nepoata sa de 15 ani, Alexandra Macesanu, a fost rapita si ucisa.

Avocatul Poporului, Renate Weber, sesizare la CCR pe legea privind alegerile prezidentiale: Nu aruncam in aer nimic. Efectele vor fi la alegerile prezidentiale urmatoare

Noul Avocat al Poporului, Renate Weber, reactioneaza dupa anuntul potrivit caruia institutia pe care o conduce a sesizat Curtea Constitutionala pe tema legii privind alegerile prezidentiale. Si spune ca o.

Descoperiti. Bombele programate sa explodeze inainte de alegerile prezidentiale

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate, la emisiunea Descoperiti, bombele programate sa explodeze inainte de alegerile prezidentiale. O motiune de cenzura trecuta, chinurile facerii unui nou guvern,.

Trei exit-poll-uri la alegerile prezidentiale

Trei institute au fost acreditate de Biroul Electoral Central BEC) sa faca sondajele de opinie la iesirea de la urne, la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Octavian Ticu anunta ca va candida la alegerile prezidentiale si spera ca Igor Dodon va sta la inchisoare pana atunci

Deputatul Octavian Ticu a anuntat joi, 24 octombrie, la emisiunea Puterea a Patra de la N4, ca va candida la functia de presedinte al Republicii Moldova la alegerile prezidentiale din 2020.

VIDEO Alegerile prezidentiale: Cum se desfasoara votul la sectia de votare din strainatate si prin corespondenta

Autoritatea Electorala Permanenta pune la dispozitia alegatorilor clipuri video care arata modalitatile tehnice prin care acestia isi pot exercita dreptul la vot la scrutinul prezidential din 10, respectiv 24 noiembrie.

Ce spune Renato Usatii despre participarea sa in alegerile prezidentiale din 2020

Presedintele Partidului Nostru, Renato Usatii, sustine ca va lua o decizie privind potentiala sa candidatura pentru functia de presedinte al Republicii Moldova la urmatoarele prezidentiale in functie de sustinerea populatiei, transmite IPN.

Avocatul Poporului arunca in aer alegerile prezidentiale: a sesizat CCR in legatura cu Legea pentru alegerea presedintelui Romaniei

Avocatul Poporului AP) considera ca anumite prevederi privind conditiile pentru a putea candida la Presedintia Romaniei si conditiile definirii unui partid parlamentar sunt neconstitutionale, ca atare a.

Cifrele care schimba clasamentul la alegerile prezidentiale

USR incearca sa gestioneze o situatie de criza, cea in care se afla candidatul la prezidentiale Dan Barna. Are un dosar la DNA Alba Iulia si un dosar la DNA Central dupa dezvaluirile din RISE.

Ce aptitudini vor cauta angajatorii pentru joburile viitorului si care sunt domeniile care vor domina piata muncii

77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor, iar aptitudinile care vor conta cel mai mult pentru angajatori vor fi creativitatea, adaptabilitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa, arata un studiu eJobs.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )