Libnet.ro
UNICEF

07:15

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Hotnews Hotnews,
 Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar. continuă pe Hotnews

PSD pierde majoritatea in Camera. Cine ar trebui sa se teama

PSD-ALDE nu mai are majoritatea in Camera Deputatilor,in urma plecarii a patru parlamentari la partidul lui Victor Ponta. Fostul premier se declara dispus sa negocieze un vot pentru debarcarea Guvernului Dancila, dar cu conditia ca postul de premier sa nu revina lui Ludovic Orban. Dar nu despre asta este vorba, in primul rand.

Spania: Stnga pierde majoritatea n Andaluzia

Andaluzia inregistreaza o schimbare istorica pe harta sa politica, dominata neintrerupt timp de 36 de ani de catre PSOE. Desi PSOE a castigat alegerile, a pierdut totusi 14 mandate, comparativ cu 2015, ceea ce face aceasta victorie sa fie una foarte amara pentru grupul socialist condus de Susana Diaz si pune in aer posibilitatea de a repeta guvernului. Cu 33 de locuri, dupa numararea a 98% din voturi, impreuna cu cele 17 ale Adelante Andaluzia ar fi in mod clar insuficiente pentru a depasi suma blocului de dreapta format de PP 26) Ciudadanos 21) si Vox 12), in cazul in care acestea ar decide sa se coalizeze pentru a ajunge la putere, relateaza El Pais.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )