Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum a dezamagit Tudorel Toader coalitia PSD-ALDE

B1 B1,
Cum a dezamagit Tudorel Toader coalitia PSD-ALDE

Mare dezamagire pentru coalitia PSD-ALDE. Ministrul Tudorel Toader a prezentat miercuri o parte dintre modificarile pe care vrea sa le aduca Legilor Justitiei, dar nu a spus care-i sunt planurile in ceea ce. continuă pe B1

Cristian Ghinea (USR): Mare parte din reforma justitiei facuta pentru a intra in UE, anulata prin propunerile lui Tudorel Toader. Ne intoarcem la epoca controlului politic pe magistrati

Mare parte din reforma justitiei facuta pentru a intra in UE este anulata prin propunerile ministrului de resort de astazi. Inspectia judiciara la MJ e cea mai grava. Ne intoarcem la epoca controlului politic pe magistrati, acuza deputatul USR Cristian Ghinea, dupa propunerile de modificare a legilor justitiei anuntate astazi de Tudorel Toader. Reactia lui Ghinea este una dintre primele venite de la opozitie dupa seria de proiecte controversate, cu impact major, anuntate miercuri de Tudorel Toader.

VIDEO Principalele propuneri de modificare a legilor justitiei anuntate de Tudorel Toader: Presedintele Romaniei, exclus din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si Procurorului General / Procurorii si judecatorii vor raspunde material pentru eroril

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat, miercuri, principalele propuneri de modificare a legilor justitiei. Propunerile de modificare prezentate de Tudorel Toader vizeaza legile 303/2004 statutul judecatorilor si procurorilor), 304/2004 privind organizarea judiciara) si 317/2004 privind CSM), nu si Codul penal - amnistia, gratierea si abuzul in serviciu. Una dintre cele mai importante schimbari anuntate de Tudorel Toader este excluderea presedintelui Romaniei din procedura de numire a sefului DNA, DIICOT si Procurorului General. Tudorel Toader a anuntat modificari si in ceea ce priveste raspunderea magistratilor: procurorii si judecatorii vor raspunde material pentru erorile judiciare. De asemenea, magistratii reclamati pentru posibile fapte penale vor fi urmariti penal de o directie noua din Parchetul General, separata de DNA si DIICOT scapa de DNA).

Contra-reforma lui Tudorel Toader in favoarea penalilor. De ce sunt profund nocive pentru Justitie propunerile ministrului sustinut de PSD si ALDE

Tudorel Toader s-a executat in fata cererilor lui Liviu Dragnea si a anuntat - pe 23 august, ce ironie - pachetul de legi care la prima vedere produc o adevarata contra-reforma in Justitie. Modificarile lui Toader sunt, evident, un atac la magistrati. Judecatorii si procurorii vor fi supusi unei presiuni politice majore daca legea Tudorel Toader trece in forma anuntata azi. E esential ca magistratii sa reactioneze ferm fata de propunerile ministrului Justitiei. Independenta lor e in joc.

Gorghiu, despre modificarile la legile justitiei: Tudorel Toader plagiaza proiectul legislativ al lui Tariceanu

Fostul presedinte al PNL Alina Gorghiu a spus miercuri, despre modificarile la legile justitiei facute de Tudorel Toader, ca ministrul a plagiat proiectul legislativ al lui Tariceanu. Tudorel Toader nu.

Monica Macovei: Ministrul Tudorel Toader propune trei modificari fatale pentru Justitie si tara

Pofta ce-au poftit: Toader preda Justitia PSD-ului si ALDE. Toader egal Stanoiu. Tudorel Toader, uns ministru ca sa distruga Justitia, propune trei modificari fatale pentru Justitie si tara, afirma Macovei, intr-un comunicat.

LIVE VIDEO TEXT Tudorel Toader anunta propunerile de modificare a legilor justitiei: Vorbim despre legile justitiei - legea 303, 304 si 317. Nu vorbim astazi nici despre gratiere, nici despre amnistie, nici despre abuzul in serviciu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, miercuri, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului, proiectul de lege privind modificarea legilor justitiei. Vorbim despre legile justitiei - legea 303, 304, 317, toate din 2004. Nu vorbim astazi nici despre gratiere, nici despre amnistie, nici despre abuzul in serviciu si neglijenta in serviciu, a precizat Tudorel Toader, in debutul conferintei de presa.

Tudorel Toader prezinta miercuri proiectul privind modificarea Legilor Justitiei

Ministrul Tudorel Toader urmeaza sa prezinte miercuri proiectul privind modificarea Legilor justitiei. Pe 2 august, Tudorel Toader anunta ca in cadrul proiectului de lege sunt aduse doar modificari.

Ce spune presa straina despre schimbarile anuntate de Tudorel Toader in Justitie

Presa straina a prezentat schimbarile pe care le-a anuntat ministrul Justitiei Tudorel Toader si a vorbit si despre reactia dura a presedintelul Klaus Iohannis. Ministrul Justitiei din Romania.

Reactii dure in spatiul public dupa propunerile ministrului Tudorel Toader: Presedintele si Opozitia taxeaza posibilul derapaj din Justitie

Presedintele Klaus Iohannis, mai multi lideri ai Opozitiei si reprezentanti ai sistemului judiciar au declarat la unison ca propunerile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care vizeaza schimbarea modului de numire a procurorilor si trecerea.

Cum vrea Tudorel Toader sa modifice legile Justitiei

Presedinte Romaniei, scos din procedura numirii sefilor din parchete, Inspectia Judiciara, mutata in subordinea ministerului Justitiei si o directie noua de investigare a magistratilor sunt o parte din modificarile pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa le aduca legilor justitiei. Opozitia, Parchetul General, Klaus Iohannis si societatea civila critica proiectul de lege.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )