Libnet.ro
UNICEF

09:00

Domnilor Dragnea si Tariceanu, realizati ca guvernul Dancila face de ras Romania in lume?

Adevărul Adevărul,
Domnilor Dragnea si Tariceanu, realizati ca guvernul Dancila face de ras Romania in lume?

Aceasta-i probema importanta acum. Daca guvernul Dancila ar face de ras doar coalitia PSD-ALDE, ar fi treaba celor doua partide. Fiecare pasare pe limba ei piere. Acum, insa, este in joc prestigiul si credibilitatea Romaniei in lume. in Uniunea Europeana. Ce fel de premier si ministri avem, daca nu trece o zi fara sa starneasca hohote de ras, inclusiv peste hotare, si sa faca din Romania tinta glumelor si bancurilor?. continuă pe Adevărul

Stadionul bifat in lista de realizari ale prim-ministrului, dar in care Guvernul Dancila n-a investit niciun leu

Prim-ministrul Viorica Dancila a prezentat stadionul din Targu Jiu la capitolul realizari, in cadrul bilantului de sase luni de guvernare. in realitate, Guvernul Dancila n-a alocat niciun leu pentru arena sportiva din Gorj.

Dragnea, despre intalnirea Iohannis-Dancila: Se pare ca a avut loc la solicitarea Bruxelles-ului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca intalnirea de la Palatul Cotroceni dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis ar fi avut loc la solicitarea Bruxelles-ului, iar tema discutiilor a fost preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania.

Averile SOCIAL-DEMOCRATELOR din Guvernul Dancila: Case de vacanta, apartamente, terenuri, investitii, masini si bijuterii

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan, Lia Olguta Vasilescu si Natalia Intotero se pot lauda ca au case de vacanta, apartamente, terenuri, investitii, masini si bijuterii. Premierul Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )