Libnet.ro
UNICEF

23:30

Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec

B1 B1,
Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa atace Guvernul si coalitia PSD-ALDE. Aflat, sambata, la Blaj, seful statului a afirmat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre. continuă pe B1

Iohannis ataca din nou PSD si Guvernul: Si-au facut pesedistii un calcul sa dea mai multi bani la oameni, dar banii nu au fost. Legea salarizarii este un esec (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa atace Guvernul si coalitia PSD-ALDE. Aflat, sambata, la Blaj, seful statului a afirmat ca ar fi o catastrofa ca Romania sa abandoneze parcursul spre.

PNL ataca din nou la CCR legea prin care sumele cheltuile ilegal n campanii nu vor mai fi confiscate: O sfidare a CCR

Liberalii au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala, din nou, legea despre care acestia spun ca permite finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod nelegal si fara limita, bani in viitoarele campanii electorale, a declarat deputatul PNL Gabriel Andronache.

America este respectata din nou

Donald Trump a afirmat, in timpului unui discurs tinut in Elkhart, Indiana, ca America este respectata din nou si a promis sa ajunga la pace cu Coreea de Nord, scrie The Independent.

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, din nou in fata magistratilor

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a ajuns miercuri, din nou in fata magistratilor, informeaza Stiripesurse. ro. Valcov este judecat in doua dosare de coruptie. Amintim ca in luna.

Litoralul romanesc si Delta Dunarii - din nou, in atentia touroperatorilor rusi

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi, din nou, in atentia touroperatorilor rusi, dupa o absenta de 27 de ani de pe piata, potrivit Corinei Martin, presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT), citata de Agerpres.

PNL: Vom contesta legea prin care PSD legalizeaza finantarea fara limita a campaniilor electorale

PNL a anuntat ca va ataca din nou la CCR legea prin care PSD legalizeaza finantarea fara limita a campaniilor electorale. PSD a calcat in picioare deciziile CCR pentru a putea cheltui, in mod.

Pomohaci A LOVIT DIN NOU: Unde a fost surprins fostul preot. L-am gasit in timp ce

Recent, cantaretul Cristian Pomohaci, care a fost exclus din randul clericilor, a fost surprins intr-o ipostaza uluitoare. Mai exact, in urma cu cateva zile, fostul preot a fost fotografiat pe Aeroportul din.

Volkswagen are noi probleme. Peste 400.000 de masini, chemate din nou in service

Dupa scandalul motoarelor diesel, Volkswagen are noi probleme si va chema 410. 000 de masini in service, din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. Compania si-a sfatuit clientii sa nu.

Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian: Ati facut o greseala

Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, i-a transmis un mesaj presedintelui american Donald Trump, in care spune ca acesta a facut o greseala atunci cand a hotarat ca SUA sa se retraga din acordul cu Iranul, informeazaBBC.

A crezut ca are o raceala si ca de asta ii curge nasul intruna. Dupa doi ani s-a dus din nou la medicii si acestia au observat ceva. Ce ii curgea de fapt din nas

In ultimii doi ani, Kendra Jackson de 52 de ani din Omaha, Nebraska a crezut ca are o raceala rea. Cand a inceput pentru prima oara, m-am gandit ca era vorba de alergiile mele sau de un nas curbat - ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )