Libnet.ro
UNICEF

17:15

Iohannis critica din nou bugetul: PSD arata dispret total, incompetenta, oportunism, rea-vointa. Presedintele lauda PNL pentru majorarea alocatiilor

Adevărul Adevărul,
Iohannis critica din nou bugetul: PSD arata dispret total, incompetenta, oportunism, rea-vointa. Presedintele lauda PNL pentru majorarea alocatiilor

Presedintele Klaus Iohannis critica din nou bugetul pe 2019 adoptat, cu intirziere, de coalitia PSD-ALDE. Arata dispretul total al coalitiei majoritare fata de asteptarile romanilor, sustine seful statului. in schimb, presedintele lauda PNL pentru amendamentul prin care a dublat alocatiilor copiilor, in ciuda opozitiei PSD. continuă pe Adevărul

Reactia PSD dupa criticile lui Iohannis: Dovedeste din nou ca nu ntelege nimic din economie. Ar face bine sa continue ce a facut pna acum...adica nimic

PSD reactioneaza dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a criticat dur propunerea lui Liviu Dragnea de taiere a bugetelor serviciilor, si sustine ca seful statului dovedeste, din nou, ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupare este bugetul serviciilor secrete, care au irosit fonduri uriase pentru a pune in practica protocoalele ilegale si neconstitutionale.

PSD, DUPA CRITICILE LUI IOHANNIS: Presedintele bete-n roate loveste din nou

PSD afirma, dupa criticile presedintelui Iohannis cu privire la reducerea bugetului serviciilor secrete, ca acesta dovedeste din nou ca nu intelege nimic din economie si ca singura sa preocupare e bugetul serviciilor secrete.

Iohannis critica dur propunerea lui Dragnea de taiere a bugetelor Serviciilor: Un demers iresponsabil, un atentat la siguranta cetatenilor / Seful PSD, un politician meschin si inconstient

Presedintele Klaus Iohannis critica dur propunerea lui Liviu Dragnea de taiere a bugetelor Serviciilor si cere Parlamentului sa revina la alocarile bugetare initiale, propuse de Guvern in 10 decembrie 2018 si avizate de catre CSAT in 19 decembrie 2018.

Anca Serea si Adi Sina, din nou parinti. Tocmai au facut anuntul

Cuplul Brangelina made in Romania, din nou parinti. Anca Serea se pregatesc sa devina din nou parinti. Frumoasa bruneta a declarat isi mai doreste doi copii, inca mai am fantezii cu Adi. Spre.

Pe aici nu se trece: Halep a intors soarta unui punct cu o lovitura MAGNIFICA! A zdrobit-o pe Tsurenko si este din nou pe 2 in lume (VIDEO)

Simona Halep a invins-o in minimum de seturi pe Lesia Tsurenko 24 WTA), 6-2 / 6-3, si s-a calificat in sferturile de la Doha. Cu aceasta victorie, constanteanca a ajuns din nou pe locul 2 WTA, intr-un.

Mircea Badea, din nou in ring. Cine vrea sa se lupte cu omul de televiziune (FOTO)

Mircea Badea este din nou provocat sa intre in ring, dupa bataia fara drept de apel pe care a luat-o de la motociclistul Tedi Emi. Daniel Chirita de la Ultimul trib il provoaca pe realizatorul Antena.

Romanul care si-a incendiat Mercedesul LOVESTE DIN NOU! A impartit pe strada 5.000 de euro (VIDEO)

Romanul care in urma cu putin timp si-a incendiat masina Mercedes live pe Facebook loveste din nou. De aceasta data, tanarul, pe nume Strugurel Lingurar a facut un alt live pe reteaua de socializare in.

Iohannis critica bugetul pe care trebuie sa-l promulge: E construit superficial si nu poate fi executat!

Presedintele Klaus Iohannis considera ca bugetul propus de PSD-ALDE, adoptat vineri de Parlament, arata dispretul total al coalitiei majoritare fata de asteptarile romanilor, care vor o guvernare responsabila si credibila.

Florin Calinescu face o caracterizare dura a guvernarii PSD: Un dezastru suprem indeplinit de Dragnea cu ajutorul unor natarai lipsiti de orice caracter

Actorul si prezentatorul de televiziune Florin Calinescu 56 de ani) ii critica din nou, in stilul caracteristic, pe politicienii aflati la guvernare.

Orban (PNL): Bugetul PSD-ALDE lasa Romania fara aparare in fata unor amenintari din ce in ce mai mari. Pune in pericol viata si siguranta fiecarui roman

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, vineri, ca bugetul prezentat de PSD-ALDE lasa Romania fara aparare in fata unor amenintari din ce in ce mai mari la adresa sigurantei nationale, motiv pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )