Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a pus la zid noul Guvern: Sper sa inceteze cu topaiala guvernamentala. Afectarea independentei Justitiei este de neacceptat

Adevărul Adevărul,
Iohannis a pus la zid noul Guvern: Sper sa inceteze cu topaiala guvernamentala. Afectarea independentei Justitiei este de neacceptat

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, la ceremonia de depunere a juramantului de catre membrii Guvernului Dancila, ca odata cu investirea noului Executiv spera sa inceteze si aceasta topaiala guvernamentala. Seful statului a criticat coalitia PSD-ALDE pentru ca a fortat legislatia din domeniul Justitiei si a cerut noului Guvern sa tina cont de vocea protestatarilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Iohannis a pus la zid noul Guvern: Sper sa inceteze cu topaiala guvernamentala. Afectarea independentei Justitiei este de neacceptat

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni seara, la ceremonia de depunere a juramantului de catre membrii Guvernului Dancila, ca odata cu investirea noului Executiv spera sa inceteze si aceasta topaiala guvernamentala. Seful statului a criticat coalitia PSD-ALDE pentru ca a fortat legislatia din domeniul Justitiei si a cerut noului Guvern sa tina cont de vocea protestatarilor.

UDMR sustine noul guvern condus de Viorica Dancila: Vom da inca o sansa PSD-ALDE (VIDEO)

UPDATE:Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat la finalul consultarilor de la Parlament ca partidul sau va vota pentru noul guvern condus de Viorica Dancila. Vom da inca o sansa.

Cristian Tudor Popescu, prevede apocalipsa odata cu noul guvern: Vei ajunge un soi de iobag, un sclav modern

Cristian Tudor Popescu a comentat in interviul acordat Andreei Esca pentru stirileprotv. ro evolutiile din Romania odata cu schimbarea cu noul guvern si a criticat in termeni extremi de duri.

Trebuie sa inceteze topaiala guvernamentala

Presedintele Klaus Iohannis a spus, astazi seara, la ceremonie de depunere a juramantului de catre membrii Guvernului Dancila, ca la doar un an de la alegeri s-a ajuns deja la al treilea Cabinet PSD-ALDE si, in mod sigur, nu aceasta este perfoamanta pe care o asteptau romanii.

Ce asteptari are Liviu Dragnea de la noul Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, si-a exprimat speranta ca noul Cabinet, investit luni de Parlament, va sta in functie pana la finele mandatului. Viorica.

Kelemen Hunor, anunt privind noul guvern: Cum se vor pozitia parlamentarii UDMR la votul de investitura

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca partidul pe care il conduce va vota in favoarea investirii celui de-al treilea guvern PSD-ALDE, conform Antena 3, citat de hotnews. ro. Stabilitatea este.

Liderii PNL se reunesc pentru a stabili modul in care partidul se va pozitiona fata de noul Guvern

Biroul Politic National si grupurile parlamentare ale PNL se reunesc, astazi, pentru a stabili strategia partidului in noua sesiune parlamentara si pozitionarea fata de investirea noului Guvern.

Legea insolventei se modifica odata cu noul guvern. O firma nu va mai putea ramane in faliment mai mult de 2 ani sau daca nu isi respecta planul de conformare de 6 luni

Coalitia PSD-ALDE anunta ca va aduce modificari odata cu instalarea noului guvern Dancila la legea Insolventei. Astfel, o firma nu va putea ramane in faliment mai mult de 2 ani sau daca nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )